TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Συνάντηση κορυφής στο Σάο Πάουλο, στοίχημα σε γκολ και 1.90

Ο Τικίνιο Σοάρες στην Μποταφόγκο
Ο Τικίνιο Σοάρες στην Μποταφόγκο 2023 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Παλμέιρας και Μποταφόγκο κοντράρονται στο Πάρκε, δεύτερος εναντίον πρώτου, σε μια αναμέτρηση που υπάρχει φαβορί, αλλά τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα στο 1.90.

Ώρα αποδείξεων για την Μποταφόγκο, η ομάδα του Λουίς Κάστρο κάνει καλή σεζόν ως τώρα, είναι πρωτοπόρος με 27 βαθμούς μετά από 11 ματς και η υπομονή που έδειξαν όλοι πέρσι φέτος αποδίδει καρπούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά ο Τικίνιο, που είναι και αρχισκόρερ στο φετινό Brasileirao με 9 τέρματα.

Απόψε η Μπότα δίνει το πρώτο σκληρό τεστ, πάει στο Πάρκε για να τεθεί αντιμέτωπη με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Η Βερντάο είναι το απόλυτο αφεντικό στη Βραζιλία την τελευταία τριετία. Είναι δεύτερη και με νίκη θα μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά.

Μετά από τρεις σερί νίκες, έχασε στην Μπαΐα, σε μια έδρα που παραδοσιακά περνάει καλά και είχε πάνω από δύο δεκαετίες να χάσει. 1-0 με αρκετούς βασικούς απόντες, αλλά την ομάδα του Αμπέλ να μη μπορεί να τελειώσει το ματς, παρότι έκανε φάσεις. Γκρίνια από τον κόσμο, όχι κάτι ιδιαίτερο πάντως και το κλίμα δεν διαταράσσεται τόσο εύκολα, αφού ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ χαίρει εκτίμησης από όλους.

Η Μποταφόγκο από την άλλη δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κουιαμπά, αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Τικίνιο με πέναλτι. Δεν ενθουσίασε, δεν έπεισε, αλλά το αποτέλεσμα έχει σημασία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας έχει επιστροφές, είναι κλικ ανώτερη, πιο ποιοτική και ο Αμπέλ Φερέιρα ξέρει να κερδίζει τους παίκτες του. Ο άσος στο 1.50 που γυροφέρνει δεν λέει και πολλά. Το τεστ είναι πολύ απαιτητικό για τον Λουίς Κάστρο, αλλά δεν θα το αφήσει έτσι το ματς. Η Παλμέιρας, όσο αποτελεσματική και να είναι επιθετικά όταν παίζει στο Σάο Πάουλο, φάσεις δέχεται, δεν είναι γρανιτένια η άμυνά της. Στο 1.90 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Μποταφόγκο: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ