ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα στις μικρές κατηγορίες

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Οι χαμηλές κατηγορίες της Γαλλίας και της Ολλανδίας βγάζουν δυνατά bets διπλασιασμού στο κουπόνι της Παρασκευής.

Στη Β’ Ολλανδίας οι μισές (σχεδόν) ομάδες δεν έπαιξαν εξαιτίας των εθνικών διοργανώσεων που προηγήθηκαν. Υπήρξαν και 8 κλαμπ που δεν ήθελαν την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους πάντως, με συνέπεια να την προηγούμενη εβδομάδα να παίξουν κανονικά και να έχουν συνεχή δράση στα πόδια τους.

Σε δύο από αυτές θα σταθούμε, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τέλσταρ και τη Βίλεμ. Η μεν πρώτη είναι από τα μικρά ονόματα της κατηγορίας, τελευταία αρχίζει να δείχνει καλύτερα δείγματα γραφής, πήρε κάποια αποτελέσματα, ενώ έφτιαξε σίγουρα και το ηθικό της. Και αυτό γιατί έρχεται από τη νίκη με 4-1 στην έδρα της Ντεν Μπος. Η μεγαλύτερή της φέτος, με το σκορ να δείχνει και τι πραγματικά συνέβη. Η Τέλσταρ λειτούργησε άψογα επιθετικά και γενικά μπροστά υπάρχουν δυνατότητες, διαθέτει καλές μονάδες. Στην άμυνα κρύβονται τα μεγάλα προβλήματα.

Απέναντί θα βρει τώρα ένα από τα μεγάλα ονόματα της λίγκας. Τη Βίλεμ, μια ομάδα που βρέθηκε στην Eredivisie και θέλει να επιστρέψει εκεί. Όλα είναι διαφορετικά στους φιλοξενούμενους, χάρη στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τον ερχομό του Βέλγου Πέτερ Μας. Με αυτόν στο τιμόνι η Βίλεμ τα πάει εξαιρετικά. 8/9 νίκες μετρούν οι «τρικολόρ» από τότε που έδωσαν τα ηνία στο Βέλγο και επιθετικά διαθέτουν το εύκολο γκολ. Με δεδομένο ότι η Τέλσταρ παίζει εντός και θέλει να δείξει καλή εικόνα μπροστά στον κόσμο της, αναμένεται ματς που θα έχει καλό ρυθμό και φάσεις. Είναι ΟΚ το 2,15 στο συνδυαστικό G/G&Over 2,5 για τα δεδομένα αυτής της λίγκας.

Η Ντεν Χάαγκ είναι από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας που φέτος είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στα σαλόνια . Για αυτό και στο τέλος των μεταγραφών τα έδωσε όλα, έφερε γνωστά ονόματα και άμεσα υπήρξε βελτίωση. Στα τελευταία της 12 παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα. Από την Καμπούρ εντός έδρας και αυτή με την Ντεν Χάαγκ να παίζει για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ, υψηλούς στόχους και πρέπει να παίρνει ματς όπως αυτό με την Ντόρντρεχτ. Μετράει η ποιότητα και είναι πολύ καλή επιλογή η κάλυψη στο 2 DNB της Ντεν Χάαγκ που πληρώνει 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ριστάρτ και στη Γ’ Γαλλίας. Η Σατορού που είναι σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας, έχει πολύ καλή ψυχολογία έχοντας αποκλείσει την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας τον Ερυθρό Αστέρα. Δυσκολεύεται λίγο στο γήπεδό της αλλά τώρα είναι ευκαιρία για νίκη. Υποδέχεται τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, την Αβράνς, που δεν έχει ακόμα διπλό ενώ αποκλείστηκε σε ομάδα 4ης κατηγορίας. Ο άσος στο 1,95 είναι δίκαιος.

Ατυχη η Βιλφράνς στα δύο τελευταία επίσημα. Ισοφαρίστηκε στο 95’ στη Ρουέν, αποκλείστηκε στο 90’ από την Γκρενόμπλ στο κύπελλο. Αδικα στο πρώτο, δίκαια πάντως στο δεύτερο. Δεν αντέχει άλλο ο προπονητής της να τρώει γκολ, «πρέπει να κατεβάσουμε τα στόρια. Αν φέρουμε 0-0 με τη Λε Μαν, το παίρνω με μεγάλη ευχαρίστηση» λέει. Στο 1,75 το Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τέλσταρ – Βίλεμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.15), 21:00
  • Ντόρτεχντ – Ντεν Χάαγκ: 2 DNB (απόδοση 2.00), 21:00
  • Σατορού – Αβράνς: 1 (απόδοση 1.95) 20:30
  • Βιλφράνς – Λε Μαν: Under 2,5 (απόδοση 1.75) 20:30


TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ