ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα σε γκολ και θέαμα

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Καρέ επιλογών με γκολ από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή στο πρόγραμμα της Bundesliga. Στεκόμαστε στο Στουτγάρδη – Χαϊντενχάιμ. Εντυπωσιακή η σεζόν που πραγματοποιεί η Στουτγάρδη, αν δεν υπήρχε η Λεβερκούζεν, όλοι θα μιλούσαν για αυτή. Πριν τη διακοπή, ποδοπάτησε τη Χοφενχάιμ με 3-0. 7-1-0 στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, αήττητη εντός έδρας οκτώ σερί ματς (6-2-0). Η φιλοξενούμενη έχει μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς (1-6-3), ωστόσο για νεοφώτιστη στην κατηγορία τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής και απομένουν ένα-δυο βήματα ακόμη για να κλειδώσει το στόχο της παραμονής.. Η Χαϊντενχάιμ βρήκε δίχτυα στα εννιά από τα τελευταία 10 ματς εκτός έδρας και ειδικά εδώ δεν έχει τίποτα να χάσει. Καλό το 2,00 για το Goal/Goal & Over 2,5.

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας υπάρχει ψωμί στο Zιρόνα – Μπέτις. Οι 3 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια, έβαλαν τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για τον τίτλο στη Ζιρόνα. Τελευταία αυτή με 1-0 από τη Χετάφε. Άσχημο σερί τριών ηττών για την Μπέτις πριν τη διακοπή, έχασε 2-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο τελευταίο. Η άμυνα προβληματική, αλλά μπροστά είναι σε θέση να δημιουργήσει μπελάδες στη Ζιρόνα. Πάμε με το Goal/Goal στο 1.70.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην πρώτη κατηγορίας της Γαλλίας μάς ενδιαφέρει το Κλερμόν – Τουλούζ. Στα δύο κολλητά με Χάβρη και Τουλούζ παίζει τις τελευταίες ελπίδες η Κλερμόν. Εντός έδρας 5 σερί G/G. Δεύτερη φορά φέτος χάνει δύο σερί η Τουλούζ. Στο 3-2 με τη Λυών πήγε να κάνει ό,τι με Νις και Λιλ, όπου ανέτρεψε το σκορ στο β’ μέρος. Over 2,5 τα 6/7 τελευταία. Αναμένεται ματς με φάσεις και γκολ, πάμε με το Over 2,5 στο 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Eredivisie της Ολλανδίας υπάρχει μια γειτονική κόντρα, το Τβέντε – Χέρακλες. Για τη Χέρακλες είναι το ματς της σεζόν και θα δώσει ότι έχει για να προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά. Η Τβέντε επιθετικά είναι ασταμάτητη, μέσα στην έδρα της από το πρώτο λεπτό ασκεί πίεση και ψάχνει το γκολ. Υπάρχει ταλέντο μπροστά και στη Χέρακλες, μπορούμε να δούμε μια γειτονική μονομαχία με φάσεις και γκολ. Καλή επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τβέντε – Χέρακλες: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 15:30
  • Κλερμόν – Τουλούζ: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:00
  • Ζιρόνα – Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 17:15
  • Στουτγάρδη - Χαϊντενχάιμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 18:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ