ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο ψάξιμο η Μίλαν, σούπερ παράδοση για τη Σοσιεδάδ

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 26 Αυγούστου 2023
Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 26 Αυγούστου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Δύο βραδινές επιλογές από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πρώτη επιλογή από τη Serie A και το Μίλαν – Φροζινόνε. Δεν είναι στα καλύτερά τους οι ροσονέρι, μεσοβδόμαδα ήρθε η ήττα από τη Ντόρτμουντ (1-3) στο Champions League, που ροκάνισε σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ. Προηγουμένως είχε κερδίσει με μπόλικη τύχη τη Φιορεντίνα εντός συνόρων (1-0), γενικότερα η εικόνα της δεν πείθει και θα κατέβει στο συγκεκριμένο ζευγάρι με απουσίες σε άμυνα και επίθεση. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί λογικά ο 18χρονος στόπερ Σίμιτς, όπως και ο ντεφορμέ στράικερ Γιόβιτς.

Φουλ επιθετικογενής η Φροζινόνε με τον Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο, δεν φοβάται κανένα παιχνίδι και τα αποτελέσματα προς το παρόν τη δικαιώνουν, καθώς βρίσκεται απρόσμενα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Επικίνδυνοι επομένως οι νεοφώτιστοι, χαμηλός ο άσος, μονάχα το Goal/Goal έχει νόημα εδώ στο 1.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείσιμο με το Οσασούνα – Σοσιεδάδ από τη La Liga. Δεν τη λες και φόβητρο την έδρα της Οσασούνα (1-2-4), την ίδια στιγμή που διατηρεί κάκιστη παράδοση στο σπίτι της κόντρα στην προσεχή της αντίπαλο (σερί 0-2-5). Γενικότερα, η φόρμα της δεν είναι η καλύτερη δυνατή με μονάχα μία νίκη στα τελευταία έξι ματς (1-1-4).

Σούπερ η σεζόν της Σοσιεδάδ αντιθέτως, τα πηγαίνει περίφημα σε Champions League και πρωτάθλημα, όπου μετρά συνολικά τρεις ήττες και αυτές από Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Έγινε ήδη αναφορά στην άκρως ευνοϊκή της προϊστορία στην έδρα αυτή, είναι έτσι κι αλλιώς καλύτερη ομάδα και το διπλό είναι μια χαρά στο 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Φροζινόνε: Goal/Goal (απόδοση 1,90), 21:45
  • Οσασούνα – Σοσιεδάδ: 2 (απόδοση 2,20), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ