ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα σε Μίλαν και Ζιρόνα

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 4 επιλογές από το 1.60 έως το 2.10.

Στη Serie A της Ιταλίας το φαβορί της ημέρας είναι η Μίλαν που θα αντιμετωπίσει τη Φροζινόνε εκτός έδρας. Η Μίλαν έρχεται ίσως από το πιο θεαματικό ματς του φετινού πρωταθλήματος -το 2-2 με την Μπολόνια- όπου από δικά της λάθη δεν κέρδισε. Θέλει να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Φροζινόνε έρχεται από το δίκαιο 1-1 στη Βερόνα. Λογικό φαβορί η Μίλαν με το διπλό της να πληρώνει 1.65.

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Θα μείνουμε στο Ζιρόνα - Σοσιεδάδ. Η Ζιρόνα συνεχίζει το χαβά της, άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά πέρασε με 1-0 από το Βίγκο ενάντια στη Θέλτα. Στα 14 ματς το σερί χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχει να χάσει από τις 30/09 και το 0-3 από τη Ρεάλ. Κόλλησε στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο η φιλοξενούμενη. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Μαγιόρκα στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, λογικό να το σκέφτεται, ενώ έχει και απουσίες. Ο άσος στο 2.10.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Εννοείται τα περισσότερα ματς της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας διεξάγονται το Σάββατο και μας ενδιαφέρει το Μάιντς – Βέρντερ. Στο χειρότερο ματς της αγωνιστικής, η Μάιντς έχασε οριακά 1-0 (72') στη Φρανκφούρτη. Τέλειωσε το ματς χωρίς τελική στο στόχο και έστω μία καθαρή φάση. Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη. Με φόρα από το ιστορικό διπλό στο Μόναχο, κέρδισε δίκαια 3-1 τη Φράιμπουργκ η Βέρντερ. Είναι στην καλύτερή της φάση, πρώτη φορά φέτος δύο κολλητές νίκες. Η διπλή ευκαιρία της Βέρντερ στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Ligue 1 της Γαλλίας υπάρχουν δύο παιχνίδια το Σάββατο και αξίζει να σταθούμε στο ένα από αυτά, το Ρεν – Μονπελιέ. Πρώτη φορά φέτος τρεις σερί νίκες η Ρεν στο πρωτάθλημα, πέντε σερί αήττητη σε επίσημα. Περίπατο στο α’ μέρος στη Λυών (3-0, νίκησε 3-2) προφανώς με φουλ ψυχολογία και ηθικό. Η Μονπελιέ αν και ήταν καλύτερη, εν τέλει έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Λιλ και έχει προβλήματα για το ματς που ακολουθεί. Ο άσος βρίσκεται στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης: X2 (απόδοση 1.75), 16:30
  • Ρεν - Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.60), 18:00
  • Φροζινόνε - Μίλαν: 2 (απόδοση 1.65), 19:00
  • Ζιρόνα - Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ