TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα μέτρα του Χάιντσε το 2.05

Ο Γκάμπριελ Χάιντσε
Ο Γκάμπριελ Χάιντσε © 2023 JOHN RAOUX/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούελς φιλοξενεί την Μπάνφιλντ για την 4η αγωνιστική της Liga Profesional με μόνο στόχο τη νίκη και την αντίδραση. Ποντάρισμα στο 2.05.

Φουλ δράση για άλλο ένα Σάββατο στην Αργεντινή και τη Liga Profesional. Στις 02:00 Η Νιούελς φιλοξενεί στο Μαρσέλο Αλμπέρτο Μπιέλσα του Ροσάριο την Μπάνφιλντ. Δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η σεζόν για τους γηπεδούχους, που όμως ποντάρουν πολλά στην έδρα τους και απόψε έχουν μια καλή ευκαιρία. Τέσσερις βαθμούς η συγκομιδή μετά από τρία ματς και απόψε για την τέταρτη αγωνιστική τίθενται αντιμέτωποι με την Μπάνφιλντ.

Έμπειρη ομάδα η φιλοξενούμενη, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά. Θέλει χρόνο και φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δύο βαθμούς έχει συγκεντρώσει μετά από τρεις αγωνιστικές, μάλιστα και οι δύο ισοπαλίες ήταν χωρίς γκολ. Μόνο στην ήττα με την απρόβλεπτη Ουρακάν βρήκε δίχτυα η ομάδα του Σανγκινέτι που έχασε 3-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιούελς έχει την έδρα, την ποιότητα και την ανάγκη για το τρίποντο. Πείθει περισσότερο, εντός έδρας είναι δυνατή, ενώ η Μπάνφιλντ δεν μας έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να βγάλει τέτοια διπλά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούελς - Μπάνφιλντ: 1 (απόδοση 2.05), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ