TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα μέτρα της Ρίβερ Πλέιτ το 1.91

Fans of River Plate cheer before a Copa Libertadores round of sixteen, second leg soccer match against Velez Sarsfield at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Fans of River Plate cheer before a Copa Libertadores round of sixteen, second leg soccer match against Velez Sarsfield at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2023 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και κοντράρεται αυτή τη φορά με την προβληματική Άρσεναλ Σαραντί. Ποντάρισμα στο 1.91.

Το αποψινό πρόγραμμα στην Αργεντινή κλείνει στο Μονουμεντάλ, εκεί που η Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί την Άρσεναλ Σαραντί για την πέμπτη αγωνιστική της Liga Profesional. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται η Ρίβερ, αφομοιώνει κιόλας τις ποδοσφαιρικές επιταγές του Ντεμιτσέλις, ο οποίος προσπαθεί να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους φιλάθλους της ομάδας. Γίνεται όλο και πιο επιθετική ομάδα και βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την Μπάνφιλντ 3-2 σ’ ένα ματς που κυριάρχησε, αλλά έπρεπε να σπαταλήσει και δυνάμεις για να κερδίσει τελικά με 3-2 και να προκριθεί στον τελικό του Trofeo de Campeones, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Μάιο τη μισητή Μπόκα Τζούνιορς. Τρεις σερί νίκες λοιπόν μετρούν οι Μιγιονάριος στο νέο αυτό ξεκίνημα με τον Ντεμιτσέλις. Προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές στο αποψινο.

Δίνεται αυτή η ευκαιρία ώστε να αποφορτιστούν ορισμένοι παίκτες από το μεσοβδόμαδο λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Η Άρσεναλ μετά από τέσσερα ματς έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Δέχεται με μεγάλη συνέπεια φάσεις και γκολ. Έντονο το πρόβλημα στην άμυνα και έχει πολλή δουλειά μπροστά του ο Ρουίς. Εύκολη ήττα από τη Ράσινγκ την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0, όλα τα γκολ μάλιστα μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο του α’ μέρους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ αποκτά αυτοπεποίθηση και παίζει πιο επιθετικά, της βγαίνουν και τα ματς και ο Ντεμιτσέλις αποβάλλει το άγχος των πρώτων αγώνων. Το ματς είναι στα μέτρα της γηπεδούχου. Η Άρσεναλ Σαραντί δεν πείθει και έχει αρκετά θέματα στην άμυνα. Στο 1.91 το combo 1 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ - Άρσεναλ Σαραντί: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.91), 00:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ