TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα μέτρα της Μπόκα Τζούνιορς το 1.90

Hugo Ibarra, coach of Boca Juniors, reacts during Argentinian Super Cup final between Boca Juniors and Racing Club in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Jan. 20, 2023. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Hugo Ibarra, coach of Boca Juniors, reacts during Argentinian Super Cup final between Boca Juniors and Racing Club in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Jan. 20, 2023. (AP Photo/Kamran Jebreili) © 2023 KAMRAN JEBREILI/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί τη Σεντράλ Κόρδοβα στο Μπομπονέρα για να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Δεύτερο σερί δυνατό τεστ για τη φιλοξενούμενη. Ποντάρισμα στο 1.90.

Δεύτερη αγωνιστική στη Liga Profesional στην Αργεντινή και η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί τη Σεντράλ Κόρδοβα. Αξιόμαχη η φιλοξενούμενη, αλλά δεν έχει την κλάση και την ποιότητα της Μπόκα. Η γηπεδούχος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, έδειξε κάποιες αδυναμίες κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν, αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 μετά από γκολ του Ρομέρο στο 69’. Χρειάζεται δουλειά ανασταλτικά η ομάδα του Ιμπάρα, αλλά είναι νωρίς ακόμα, δεν έχουν επιστρέψει κιόλας όλοι οι παίκτες από τις τιμωρίες τους ή τους τραυματισμούς. Τιμωρημένος ο Μπενεντέτο, πάγια εκτός ο ηγετικός στόπερ Ρόχο, συν κάποιοι άλλοι μακροχρόνιοι. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα πάει σήμερα ο Ιμπάρα.

Η Σεντράλ Κόρδοβα δίνει δεύτερο σερί δυνατό ματς, στην πρεμιέρα έχασε από τη Ρίβερ Πλέιτ εντός έδρας με 2-0 χωρίς να ενθουσιάσει και παρουσιάζοντας κιόλας πολλές αμυντικές αδυναμίες. Θα μπορούσε να ηττηθεί με πιο ευρύ σκορ, αλλά οι παίκτες της Ρίβερ ήταν άστοχοι. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους δέχτηκε το πρώτο γκολ, στο 69’ το δεύτερο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ματς είναι στα μέτρα της Μπόκα, υπερτερεί ποιοτικά, θα ψάξει μια καλύτερη εμφάνιση απόψε, για αυτό και ο Ιμπάρα παρά τις μικρότερες απαιτήσεις της αναμέτρησης θα πάει με καλή ενδεκάδα. Εάν είναι πιο εύστοχοι οι παίκτες του η Σεντράλ Κόρδοβα θα περάσει πιο δύσκολα από όσο με τη Ρίβερ. Στο 1.90 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Σεντράλ Κόρδοβα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.90), 00:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ