TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα κάγκελα με τη διαιτησία η Λανούς, ρίσκο σε απόδοση 3.00

Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς πανηγυρίζει γκολ στο Copa Sudamericana
Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Λανούς μετράει δύο σερί ήττες, βράζει με τη διαιτησία και δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη μαχητική Μπελγράνο. Ποντάρισμα σε απόδοση 3.00.

Λόγω έργων στην έδρα της η Μπελγράνο φιλοξενεί απόψε στο Κέμπες τη Λανούς για τη Liga Profesional. Ναι μεν δεν είναι η φυσική έδρα της, αλλά ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και με το παραπάνω στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής.

Μόνο εύκολο δεν είναι πάντως το ματς, κάτι που καταδεικνύεται και από το ισορροπημένο σετ τιμών. Η Μπελγράνο είναι αξιοπρεπής και μαχητική ως τώρα, έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς μετά από έξι ματς παρότι δεν είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Η Λανούς ξεκίνησε με υψηλές πτήσεις, έχασε όμως δύο σερί ντέρμπι με Ράσινγκ εκτός και Ρίβερ εντός με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα και τώρα ψάχνει αντίδραση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βράζουν όλοι με τη διαιτησία στο ματς με τη Ρίβερ και για τα γκολ που της ακυρώθηκαν, ενώ ο Κουδέλκα δεν μπόρεσε να είναι ψύχραιμος και αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν έλειψαν και οι ανακοινώσεις και τα παράπονα για τη διαιτησία. Ο πολύτιμος επιθετικός Ντίας είναι εκτός, θα πάρει τη θέση του πάντως ο αξιόλογος Τρογιάνσκι. Παράλληλα μετά από καιρό επιστρέφει ο ηγετικός και αρχισκόρερ της ομάδας Σαντ, που έχει φτάσει πλέον τα 42 έτη, αλλά η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται.

Καλή, χρυσή η Μπελγράνο, αλλά η Λανούς καλείται να αντιδράσει σ’ ένα ματς που είναι πιο πολύ στα μέτρα της αυτή τη φορά και να αφήσει τις δύο ήττες. Στο 3.00 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπελγράνο - Λανούς: 2 (απόδοση 3.00), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ