BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκωτσέζικο bet, κροατικό value bet

Φίλαθλοι της Χιμπέρνιαν  σε ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Φίλαθλοι της Χιμπέρνιαν EUROKINISSI

Το BetMarket.gr ταξιδεύει στο σκωτσέζικο ντέρμπι και… μπλέκει με ποντάρισμα στα Βαλκάνια!

Βράδυ Παρασκευής με το Over 2,5 γκολ στο Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν. Με σκωτσέζικο ντέρμπι έχουμε να κάνουμε, αρκετά παθιασμένα παιχνίδια μεταξύ τους στο παρελθόν, μπόλικο ξύλο, αλλά και γκολ.

Φέτος αμφότερες διαθέτουν προπονητές στους πάγκους τους που ζητάνε το επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Χιμπέρνιαν του Τζόνσον είναι 3η και η Αμπερντίν του Γκούντγουιν 4η σε παραγωγή τελικών προσπαθειών. Και το πράγμα γίνεται πιο… value, αν το "σπάσεις" σε εντός-εκτός.

Η γηπεδούχος απόψε Αμπερντίν μετρά μέσο όρο 18 τελικές ανά παιχνίδι στην έδρα της, με τα παιχνίδια της να έχουν κατά μέσο όρο 4,4 τέρματα. Η φιλοξενούμενη απόψε Χιμπέρνιαν μετρά μέσο όρο 17 τελικές ανά παιχνίδι εκτός έδρας!

Σαφώς και μπαίνουν σε κύκλο το Over 2,5, αλλά και Over 3,5 γκολ, αλλά και τα σουτ στο τέρμα. Με το Line στα 8,5 (1.70) και το over 10,5 να ανεβάζει την τιμή στο 3.00.

Προγνωστικά Κροατίας

Η Ριέκα και η Πούλα είναι οι δύο μεγαλύτερες παραθαλάσσιες περιοχές της βόρειας Κροατία. Με παραδοσιακή αντιπαλότητα και αρκετά "καυτό" οπαδικό κίνημα. Η Armada της Ριέκα και οι Demoni στην πλευρά της Πούλα είναι τα ονόματα των οπαδών που έχουν δώσει άλλο χρώμα στο (λεγόμενο) Derby della Učka, όπως ονομάζεται το ντέρμπι μεταξύ της Ριέκα και της Ιστρα (η ομάδα από την περιοχή Πούλα).

Τελευταία τους αναμέτρηση το Σάββατο, όταν η Ίστρα έφυγε με διπλό από την έδρα της μεγάλης αντιπάλου της. Μια νίκη που τονώνει την ψυχολογία και δίνει συνέχεια σε ένα καλό σερί μίας μόλις ήττα στα έξι τελευταία.

Η Ίστρα έχει 17 βαθμούς μετά από 14 ματς στην 1η κατηγορία της Κροατίας, δέκα περισσότερους από την Γκόριτσα, που υποδέχεται σήμερα.

Η ουραγός της κατηγορίας με το ρεκόρ 1-4-10 έχει μόλις 2 βαθμούς και 9 ήττες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Επίσης εκτός έδρας έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια (σε 5/7 πάνω από ένα) και ίσως είναι και πιο κουρασμένη, καθώς έπαιζε την περασμένη Δευτέρα.

Με αυτά και με αυτά ο άσος έπρεπε να πληρώνει κοντά στο 1.80. Άντε να δεχτώ να πάμε στο 2.00 με 2.10, επειδή στην Γκόριτσα οι μπουκ πιστεύουν πολύ στον προπονητή της. Βέβαια από τα τέλη Αυγούστου έχει πάει ο Αγκελόφκσι εκεί, αλλά βελτίωση η ομάδα δεν βλέπει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος φτάνει στο 2.65 κινούμενος ανοδικά. Και εδώ μπαίνει ξανά ένα από τα μεγάλα ερωτήματα στην ιστορία του στοιχήματος. Έχουμε να κάνουμε με ένα πεντακάθαρο value bet ή κάτι… μυρίζει στα Βαλκάνια;

Φυσικά απάντηση δεν υπάρχει. Κοιτώντας αριθμούς, ψυχολογία, φόρμα, ο άσος στο 2.65 παίζεται με κλειστά μάτια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίστρα - Γκόριτσα 1 (απόδοση 2.65), 19:00
  • Αμπερντίν – Χιμπέρνιαν: Over 2,5 (απόδοση 1.81), 21:30

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ