BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκωτσέζικα combo πριν το Old Firm

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Σέλτικ σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα την Μπέτις | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Σέλτικ σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα την Μπέτις | 16 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MIGUEL MORENATTI / AP IMAGES

Πριν το Old Firm, Ρέιντζερς και Σέλτικ ρίχνονται στη μάχη της 19ης αγωνιστικής στην Premiership έχοντας να δώσουν μάχη κόντρα σε Μάδεργουελ και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα. Ποντάρισμα σε μια δυάδα του 4.08.

Ρέιντζερς - Μάδεργουελ (21:45): Μπαίνει μ’ ένα μεγάλο "πρέπει" στο ματς η Ρέιντζερς, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι μίσους απέναντι στη Σέλτικ. Η απόσταση είναι στους εννιά, με τους Bhoys να είναι πρωτοπόροι. Οι Τζερς βρίσκονται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, πολλές δοκιμές δεν τους έχουν βγει φέτος, αλλά είχαν μεγάλη ανάγκη τη διακοπή. Καλή η κίνηση με την έλευση του Μάικλ Μπιλ στον πάγκο, με τον οποίο έχει γίνει το 3/3 και σε ζόρικα ματς κιόλας. 3-2 τη Χιμπέρνιαν εντός, με το ίδιο σκορ πήραν και το εκτός έδρας ματς με την Αμπερντίν που παραδοσιακά δεινοπαθούν και επικρατεί μεγάλο μίσος μεταξύ τους. Στο τελευταίο χρονικά ματς πήραν ένα οριακό τρίποντο στην έδρα της Ρος Κάουντι με 1-0 κάνοντας μεστή εμφάνιση, που προσπάθησαν κυρίως να διαχειριστούν ορθά τις δυνάμεις τους.

Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς η Μάδεργουελ, πότε χτίζει μομέντουμ και κάτι θετικό και πότε το διαλύει. Πέρα βρέχει κόντρα στην Κιλμάρνοκ. Προηγήθηκε στο 60’ 2-0, αλλά δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο 73’ και στο 75’ αφού αποφάσισε να χαλαρώσει, παρότι από το 68’ είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Η Μάδεργουελ παίζει χωρίς σκοπιμότητες, είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς, δέχεται φάσεις, δεν εμπνέει σιγουριά με τις εμφανίσεις της, αλλά προσφέρει θέαμα. Μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα ματς με γκολ με τον τρόπο που αγωνίζεται. Στο 1.62 το combo 1 & Over 2,5 στη Stoiximan.

(22:00) Χιμπέρνιαν - Σέλτικ: Ύπουλη δοκιμασία για τη Σέλτικ στο Εδιμβούργο πριν το μεγάλο ματς στο Άιμπροξ. Σοβαρή και απόλυτα επικεντρωμένη στο στόχο της, τελείωσε άνετα τη δουλειά κόντρα στη Σεντ Τζόνστον παρότι έκανε κάποιες αλλαγές και είχε θέμα στη θέση του δεξιού μπακ. Ανταπεξήλθαν όμως οι αλχημείες του Ποστέκογλου και με το παραπάνω και ήρθε το 4-1, το οποίο θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, με τούτα και με εκείνα μετράει 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα η ομάδα του.

Άνετη νίκη για τους Χιμπς που προσπαθούν να ανέβουν και να βελτιωθούν. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία η ομάδα από το Εδιμβούργο και πήρε εύκολο τρίποντο κόντρα στη Λίβινγκστον με 4-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το 50’, ενώ από το 15’ έπαιζε και με παίκτη παραπάνω. Σε θετικά επίπεδα το κλίμα, αναγνωρίζουν όλοι τις δυσκολίες του αποψινού παιχνιδιού, αλλά επικρατεί αυτοπεποίθηση.

Σε πιο ευνοϊκό μομέντουμ η Σέλτικ, είναι ένα κλικ πιο ποιοτική, ο Ποστέκογλου θέλει να πάει με θετικό κλίμα στο ντέρμπι με τη Ρέιντζερς, ωστόσο στις εξόδους της η ομάδα δέχεται φάσεις, ενώ πριν δύο μήνες στο πρωτάθλημα στο Σέλτικ Παρκ το μεταξύ τους ματς έληξε 6-1 υπέρ των Bhoys, τα 2/3 τελευταία διπλά της Σέλτικ στο Ίστερ Ρόουντ επίσης συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Σε απόδοση 2.52 το combo 2 & Goal/Goal στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ