ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημεία από όλη την Ευρώπη στο 1,75+

Ο Λουίς Μουριέλ με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Europa League κόντρα στην Στουρμ Γκρατς | 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Λουίς Μουριέλ με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Europa League κόντρα στην Στουρμ Γκρατς | 26 Οκτωβρίου 2023 @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Σε Ιταλία, Ισπανία και Αυστρία θα στραφούμε για την τριάδα της Κυριακής.

Ξεκίνημα με το Αταλάντα – Φιορεντίνα από τη Serie A. Στα προημιτελικά του Europa League συνεχίζει η Αταλάντα, πήρε αυτό που δικαιούνταν κόντρα στη Σπόρτινγκ, επικρατώντας με 2-1 στο β’ ματς (1-1 στο α’). Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος μεν, βγάζοντας πάντως ζόρικο πρόγραμμα και με όσα έδειξε κόντρα στη Σπόρτινγκ, μπορεί να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί, με την 4άδα να μην είναι σε απαγορευτική απόσταση (-7, με ματς λιγότερο η ίδια).

Στα προημιτελικά του Conference League προκρίθηκε η Φιορεντίνα την Πέμπτη, ζορίστηκε πολύ πάντως κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (1-1, 4-3 το α’ ματς, όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ). Δεν είναι στα καλύτερά της εκτός έδρας και μετρά σερί 1-3-5 στον δρόμο. Κλικ στα αριστερά, η Αταλάντα μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί κοντά στο 1,90.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Από τη Σεγούντα η δεύτερη επιλογή και το Έλτσε – Αλμπαθέτε. Σε απίθανο φεγγάρι η πρώτη, πέρασε και από την έδρα της Βιγιαρεάλ Β (1-0) στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε και πλέον τρέχει σούπερ σερί 6-2-1. Εξαιρετικό παράλληλα το ποδόσφαιρο που παράγει, η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη και θα έχει 20.000 κόσμο στο πλευρό της.

Μονάχα μία νίκη μετρά στα τελευταία 11 ματς η Αλμπαθέτε και μοιραία βρίσκεται γερά στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού. Ζόρικη η έξοδος στην έδρα της Έλτσε, εκεί όπου θα πάει και με αρκετές απουσίες. Ικανοποιεί ο άσος στο 1,75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το Κλάγκενφουρτ – Στουρμ Γκρατς. Όλα τα λεφτά η προϊστορία εδώ, με τη Στουρμ να μετρά πέντε σερί νίκες στην έδρα αυτή, 4/5 εξ αυτών με 2+ γκολ διαφορά! Έτσι κι αλλιώς ποιοτικότερη, την Πέμπτη πήρε την ισοπαλία της τιμής στο Λιλ (1-1) και αποχαιρέτησε το Conference League (0-3 στο α’ ματς), έχει επομένως και μία έννοια λιγότερη.

Παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Κλάγκενφουρτ, που πάντως στην έδρα της δεν έχει ιδιαίτερη δυναμική και περισσότερο στις εξόδους της κάνει... κάβα. Μια χαρά το διπλό κοντά στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλάγκενφουρτ – Στουρμ Γκρατς: 2 (απόδοση 1.90), 15:30
  • Αταλάντα – Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.85), 19:00
  • Έλτσε – Αλμπαθέτε: 1 (απόδοση 1.75), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ