BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σφιχτό παιχνίδι στην Τούμπα, γκολ στη Σερβία

Προγνωστικά στοιχήματος: Σφιχτό παιχνίδι στην Τούμπα, γκολ στη Σερβία
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τους 16 του Conference League.

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του, μιας και οι ήττες από την Ντιναμό και τον Άρη δημιούργησαν θέματα στην ομάδα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι γίνονται προσπάθειες για να αλλάξει το κλίμα, όμως είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να επιτεθεί προκειμένου να βρει γκολ, οπότε περιμένουμε να αυξήσει κάπως τις επιλογές ρίσκου και τον ρυθμό. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το έκανε χωρίς να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Επέλεξε να δώσει τη μπάλα στον αντίπαλο και να εκμεταλλευτεί τυχόν χώρους και λάθη, κάτι που τελικά κατάφερε.

Ο ΠΑΟΚ, εφόσον θέλει να προκριθεί, πρέπει να παίξει πιο επιθετικά και να ψάξει το γκολ. Η λογική λέει πως αυτός θα ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και θα έχει την κατοχή, οπότε περιμένουμε σχετικά επιθετική διάθεση και υψηλό τέμπο. Το ζήτημα, όμως, είναι πως παίρνει λίγα πράγματα από τους φορ του, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει αρκετά το έργο του κόντρα σε κλειστές άμυνες. Γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε το Under 2.5, που είναι σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία διεξάγεται στη Σερβία. Οι Ισραηλινοί είναι σε τρομερή φόρμα και το απέδειξαν και στον πρώτο αγώνα παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Άξιο αναφοράς είναι ότι στα έξι τελευταία ματς έχουν τουλάχιστον 3 τέρματα. Βέβαια, η Μακάμπι δεν έχει ανάγκη να παίξει επιθετικά σήμερα, ούτε να ρισκάρει, οπότε περιμένουμε να κάνει ένα παιχνίδι χωρίς πολύ ρίσκο και με διάθεση για προώθηση μόνο όταν έχει προϋποθέσεις αντεπίθεσης, οι οποίες σίγουρα θα υπάρξουν.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε δύο βαριές εντός έδρας ήττες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πλέον ψάχνει αντίδραση. Η αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων δεν είναι σε καθόλου κατάσταση και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Μεντιλιμπάρ. Εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι από το σημερινό ματς, θα πρέπει να ρισκάρει και να επιτεθεί από νωρίς, όμως λογικά θα αυξήσει της αμυντικές αρμοδιότητες των κεντρώων, έτσι ώστε να μην είναι πολύ ευάλωτος στις αντεπιθέσεις.

Περιμένουμε και σήμερα γκολ, μιας και ο Ολυμπιακός, εφόσον ρισκάρει, θα έχει κενά πίσω, τα οποία η Μακάμπι έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί. Με τη σειρά τους βέβαια και οι Ισραηλινοί έχουν ζητήματα στην άμυνα. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Goal/Goal και over 2,5 σε απόδοση 2,02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Under 2,5 (απόδοση 1.95), 19:45
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.02), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ