ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε φόρμα η Λιλ, χάνεται στις εξόδους της η Τζένοα

Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Με Γαλλία και Ιταλία θα ασχοληθούμε από τα μεγάλα πρωταθλήματα, τρεις οι επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Πρώτη επιλογή από το Κλερμόν – Λιλ. Προτελευταία η Κλερμόν, δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με μονάχα μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και συνεχίζει με απουσίες στην άμυνα. Αρκετά βαρύ και το πρόγραμμά της τελευταία, εξισορροπεί σε έναν βαθμό τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ερχόμενης αντιπάλου.

Έχει πατήσει το γκάζι αντιθέτως η Λιλ, αήττητη για 12 επίσημα ματς (7-5-0), με την άμυνά της κυρίως να εντυπωσιάζει. Την ίδια στιγμή ο Ντέιβιντ έχει βρει τον εαυτό του, η πρωτιά στον όμιλό της στο Conference βρίσκεται στα δικά της χέρια και το απουσιολόγιό της αδειάζει. Κλικ στο διπλό στο 1,75, η Λιλ πατάει γερά, είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να το αποδείξει.

Πάμε σε μία ακόμα επιλογή από τη Ligue 1 και το Λιόν – Τουλούζ. Συνεχίζεται ο πανικός στην πρώτη, η οποία συνεχίζει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και με υπηρεσιακή λύση πανικού στον πάγκο της. Το κλίμα της δείχνει τοξικό, η εμφάνισή της στο πιο πρόσφατο ματς με τη Μαρσέιγ (ήττα με 3-0) ήταν κάκιστη και πολλοί στις τάξεις της αντιμετωπίζουν το ερχόμενο ματς σαν τελικό.

Δεν πατάει στα περυσινά της στάνταρ η Τουλούζ, βγάζει άνευρη εικόνα και ο τεχνικός Νόβελ αρχίζει να δέχεται κριτική. Θα ψάξει φυσικά αντίδραση κόντρα σε έναν τόσο προβληματικό αντίπαλο, μια χαρά το Over 2,5 στο 1,80. Τρύπια αμυντικά η Λιόν, ανασφαλής στον ίδιο τομέα η Τουλούζ (δέχεται 7/18 γκολ μετά το 75’), μπορούμε να δούμε γκολ εδώ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στροφή στη Serie A και το Μόντσα – Τζένοα. Με δεδομένες αδυναμίες μακριά από την έδρα του το σύνολο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (6/8 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις), δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον μαέστρο-χαφ Μαλινόφσκι. Πιο πειστική η εικόνα της Μόντσα η οποία έβγαλε διεκπεραιωτικά μια αρκετά δύσκολη 5άδα αγώνων και μπορεί να επιστρέψει εδώ στις νίκες. Στο 2,10 το ενδεχόμενο αυτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν – Λιλ: 2 (απόδοση 1.75), 16:00
  • Μόντσα – Τζένοα: 1 (απόδοση 2.10), 16:00
  • Λιόν – Τουλούζ: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 18:05
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ