ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε φόρμα η Φιορεντίνα, μεγάλο το Goal/Goal στο Βίγο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε φόρμα η Φιορεντίνα, μεγάλο το Goal/Goal στο Βίγο
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φιορεντίνα - Αταλάντα και Θέλτα - Μαγιόρκα για το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Με την αναμέτρηση της Φιορεντίνα κόντρα στην Αταλάντα (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται απόψε η 30η αγωνιστική της Serie A. Οι βιόλα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού είναι αήττητοι εδώ και 13 παιχνίδια (11-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις.

Την Πέμπτη, η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο κέρδισε πανεύκολα με 4-1 στην Πολωνία τη Λεχ Πόζναν και ουσιαστικά κλείδωσε από το πρώτο ματς την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Conference League. Η ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο Αρτέμιο Φράνκι έχει αποκτήσει πλέον τυπική διαδικασία και η Φιορεντίνα αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος στο αποψινό παιχνίδι με την Αταλάντα.

Σε αντίθεση με τη Φιορεντίνα, που έχει να χάσει από τις 12 Φεβρουαρίου και το 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, η Αταλάντα αδυνατεί να βρει ένα καλό σερί για να μπει δυναμικά στη μάχη της πρώτης τετράδας. Μετά τις νίκες απέναντι στην αδιάφορη Έμπολι και τη σχεδόν καταδικασμένη Κρεμονέζε, ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Μπολόνια, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση.

Συν τοις άλλοις, ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί ορισμένες σημαντικές απουσίες, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ ο πρώτος σκόρερ Λούκμαν (13 γκολ) και ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Πάσαλιτς (2 γκολ). Πρόλαβε να μπει στην αποστολή ο πολύτιμος χαφ Κοοπμάινερς (6 γκολ), ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Με βάση το μομέντουμ και τη φόρμα των δύο ομάδων, ο άσος είναι σωστό φαβορί στο 2.30. Άλλωστε, η Φιορεντίνα μετράει έξι νίκες την τελευταία δεκαετία εντός έδρας κόντρα στην Αταλάντα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη La Liga, η Θέλτα υποδέχεται τη Μαγιόρκα (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες έχουν ένα αρκετά καλό μαξιλαράκι από την επικίνδυνη ζώνη. Στο +9 η Θέλτα, στο +7 η Μαγιόρκα.

Βέβαια, η φόρμα τους είναι πολύ διαφορετική. Το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι αήττητο επτά σερί αγωνιστικές (3-4-0) και έρχεται από το 2-2 στη Σεβίλλη, ισοφαρίζοντας με γκολ στο 89' και στο 93'! Από την άλλη, οι νησιώτες του Χαβιέρ Αγκίρε αγνοούν τη νίκη έξι διαδοχικά ματς (0-3-3). Πάντως, στην προηγούμενη αγωνιστική πήραν ισοπαλία 3-3 στο "Θορίγια" από τη Βαγιαδολίδ με εύστοχο πέναλτι του Μουρίτσι στο 94'!

Οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί τον άσο, στο 1.80, παρότι οι Γαλιθιάνοι έχουν ουσιαστικά κλειδώσει την παραμονή. Πολύ πιο ενδιαφέρον το αμφίσκορο στο 2.45. Η Θέλτα μετράει τρία σερί στις αγωνιστικές που προηγήθηκαν. Επίσης, στις τελευταίες τρεις συναντήσεις τους στο Βίγο, επαληθεύτηκε σε όλες το αμφίσκορο. Πέρυσι, η Θέλτα είχε κερδίσει με 4-3, ενώ το 2020 οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Αταλάντα: 1 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Θέλτα – Μαγιόρκα: Goal/Goal (απόδοση 2.45), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ