BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σάββατο γεμάτο Κύπελλο, εκπλήξεις και 3.90

Ο Μάικλ Κάρικ
Ο Μάικλ Κάρικ © 2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναζητά εκπλήξεις στο FA Cup της Αγγλίας.

Αν προσπαθούσαμε να ξεχωρίσουμε τα δύο πιο εντυπωσιακά Κύπελλα στην Ευρώπη, η απόφαση μοιάζει να είναι εύκολη. Αφενός το παραδοσιακότερο όλων, το ιστορικό FA Cup της Αγγλίας και από την άλλη το γεμάτο εκπλήξεις γαλλικό Coupe De France.

Πολλές οι στρατηγικές για να προσεγγίσεις τέτοιες διοργανώσεις, με μια από τις πλέον διαδεδομένες να είναι η κόντρα ομάδων που δίνουν έμφαση στο πρωτάθλημα. Όπως τέτοιο παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί η Νιουκάσλ (20:00 COSMOTE SPORT 8 LIVE από το SPORT24). Εντυπωσιακή η φετινή πορεία της σε επίπεδο Premier League, ούσα 3η στον πίνακα και έρχεται από το απαιτητικό 0-0 με την Άρσεναλ.

Υπάρχει η σκέψη να μην προσεγγίσει με την ίδια θέρμη το Κύπελλο, ρίχνοντας το βάρος στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει ανοιχτή τη μάχη για επιστροφή της στο Champions League. Και το θέλει αυτό το βήμα η Νιουκάσλ, καθώς θα τη βοηθήσει (σε συνέχεια της αλλαγής ιδιοκτησίας) να μπει για τα καλά στο γκρουπ των μεγάλων.

Μια ακόμη σημείωση είναι ο προπονητής Έντι Χάουι, που είναι τεχνικός ο οποίος παραδοσιακά δεν δίνει μεγάλο βάρος στα Κύπελλα. Kαι τώρα πηγαίνει σε μια έδρα που διψά για να δει τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ να πετυχαίνει κάτι σπουδαίο.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, έχει λογική να δει κάποιος τα γκολ στο Μίντλεσμπρο -Μπράιτον (17:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24). Η γηπεδούχος είναι εντυπωσιακή επί Κάρικ, με έξι νίκες στα επτά τελευταία όλες με over 2,5. Ο Ντε Τζέρμπι, στην Μπράιτον, φτιάχνει ένα σύνολο αρκετά δημιουργικό που έρχεται επίσης από τρία συνεχόμενα over 2,5.

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Δύσκολο ζευγάρι (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24), καθώς η Βιγιαρεάλ κινείται ανοδικά ενώ η ομάδα του Ανσελότι έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή και δεν θέλει να χάσει βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά μοιρασμένο, ενώ την τελευταία πενταετία μετράνε 5 διαδοχικές ισοπαλίες στα μεταξύ τους με γηπεδούχους το Κίτρινο Υποβρύχιο. Για τους λάτρεις των ισοπαλιών, η συγκεκριμένη αναμέτρηση συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης, με το Χ να προσφέρεται στο 3.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντλεσμπρο - Μπράιτον: Over 2,5 (απόδοση 1.87), 17:00
  • Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Χ (απόδοση 3.90), 17:15
  • Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Νιουκάσλ: 1Χ (απόδοση 2.77), 20:00

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ