BETMARKET TIPS

​Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικη δυάδα τριπλασιασμού και ένας σκόρερ

Ο Φλοριάν Κάιντς με τη φανέλα της Κολωνίας σε αναμέτρηση στην Bundesliga κόντρα στη Μάιντς
Ο Φλοριάν Κάιντς με τη φανέλα της Κολωνίας © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Τρεις επιλογές από Premier League και Bundesliga στη σαββατιάτικη στήλη του BetMarket.gr.

Η Bundesliga επέστρεψε χθες βράδυ, για να ολοκληρωθεί απόλυτα το σκηνικό στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να φτάσει το sαββατιάτικο στοιχηματικό κουπόνι σε προ Μουντιάλ επίπεδα.

Πρώτο παιχνίδι για το 2023 που μπαίνει στη στήλη από Γερμανία μεριά, αυτό που κλείνει το μενού του Σαββάτου, Κολωνία – Βέρντερ (19:30 NOVASPORTS 3 , LIVE από το SPORT24 ) το απόγευμα.

Χωρίς τον βραχνά της Ευρώπης πλέον οι γηπεδούχοι, αναμένεται να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση στο β’ μισό του πρωταθλήματος. Ειδικά στην έδρα τους μπορούν να γίνουν αποτελεσματικοί και μοιάζει λογικό να κυνηγήσουν το τρίποντο σήμερα. Κόντρα σε μια Βέρντερ που ό,τι καλό έκανε η επίθεση, το χαλούσε η άμυνα. Έτσι έφτασε να έχει έναν μέσο όρο τερμάτων στα παιχνίδια της τα 3,5. Λογικό το Over να παίζει στα επίπεδα του 1.70, έχει νόημα και το ασιατικό χάντικαπ στο over 3 που επιστρέφει το ποντάρισμα στην περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς 3 τέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, ο Κάιντς αποτελεί μια βασική επιλογή για τη γηπεδούχο. Με αρκετά καλή χρονιά, 30 σουτ σε 14 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ έως τώρα στη Bundesliga. Ο Αυστριακός εξτρέμ πληρώνει 3.40 για να σκοράρει απέναντι στην ομάδα της φανέλας της οποίας φορούσε μέχρι και το 2018.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγάλη κουβέντα στην Αγγλία για την Μπράιτον του Ντε Τζέρμπι και ο Ιταλός την αξίζει, έχοντας φτιάξει μια υπέροχη ομάδα. Έχουμε συζητήσει ξανά στο παρελθόν από τη στήλη BetMarket Tips για την Μπράιτον, αρκεί τώρα μια ματιά στα πρόσφατα αποτελέσματά της.

Πέντε συνεχόμενα Over, σε όλα σκοράρει από δύο φορές και πάνω. Μέσα στον Ιανουάριο έβαλε 4 στην έδρα της Έβερτον, 5 σε εκείνη της Μίντλεσμπρο και τρία μπροστά στο κοινό της σε μια απολαυστική παράσταση κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ικανή να παρασύρει στον ρυθμό της και την ντεφορμέ Λέστερ (17:00 NOVASPORTS 5 , LIVE από το SPORT24 ), δίνοντας ένταση και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Αν το πετύχει, το Over 2,5 γκολ μοιάζει η φυσιολογική κατάληξη σε μια ακόμη αναμέτρησή της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Μπράιτον: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Κολωνία - Βέρντερ: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:30
  • Κολωνία – Βέρντερ: Να σκοράρει ο Κάιντς (απόδοση 3.40), 19:30

Ολες οι αναλύσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάθε Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr, με ψαγμένα ειδικά στοιχήματα που δεν θα διαβάσεις αλλού!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ