BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικη δυάδα που τετραπλασιάζει

Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η πρόταση του BetMarket.gr από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Με τις χθεσινές κληρώσεις των προημιτελικών στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά και με την έναρξη των playoffs και playouts στη Stoiximan Super League αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σαν να δόθηκε το μήνυμα πως μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022/2023.

Στοιχηματικά, το BetMarket.gr καταλήγει σήμερα σε μια δυάδα τετραπλασιασμού από Premier League και τη γαλλική Ligue 1.

Στην Αγγλία όπου το πρόγραμμα είναι λιγάκι λειψό καθώς ταυτόχρονα έχουμε και ματς στο FA Cup, η στάση θα γίνει στον Νότο και το Σαουθάμπτον – Τότεναμ (17:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ).

Η ουραγός Σαουθάμπτον έχασε το εντός έδρας με την Μπρέντφορντ μεσοβδόμαδα και έμεινε κι άλλο πίσω στη μάχη της παραμονής. Οφείλει να κυνηγήσει νίκες ακόμη και απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, κάτι που σημαίνει να ανεβάσει τις γραμμές και να αφήσει χώρους. Σαφώς ποιοτικότερο σύνολο η Τότεναμ, με δυνατή τριάδα μπροστά και ικανότατη στο χώρο. Το να δούμε over 4,5 τελικές στην εστία από πλευράς Τότεναμ στο 1.73.

Τουλούζ – Λιλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Δύο από τις δυνατότητες μεσοεπιθετικά ομάδες (18:00 NOVASPORTS EXTRA 1 , LIVE από το SPORT24 ) στην κατηγορία, με τρόπο παιχνιδιού που ενθαρρύνει οποιαδήποτε σκέψη σε γκολ και τελικές προσπάθειες.

Η Τουλούζ έρχεται από εύκολη νίκη κόντρα στην ουραγό Ανζέ με 2-0 εκτός έδρας. Στην έδρα της έχει τρία Over 3,5 στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει 10 φορές στο διάστημα αυτό. Πάνω από πέντε τελικές στην εστία ο μέσος όρος τελικών στην εστία μπροστά στο κοινό της. Μεγαλύτερο από 40% το ποσοστό των over 3,5 εκεί τη φετινή χρονιά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λιλ είναι 2η σε τελικές προσπάθειες στην εστία σε όλο το πρωτάθλημα με πάνω από 6,5 μέσο όρο στη σεζόν. Είχε 11 σουτ στο τέρμα και έξι γκολ το 3-3 με τη Λιόν την περασμένη εβδομάδα, ματς που είχε προβάδισμα με 3-1 αλλά το έχασε όταν πέρασε αλλαγή ο Λακαζέτ. Άλλη μια φορά που η άμυνά της έδειξε πως έχει τεράστια προβλήματα απέναντι σε ποιοτικούς επιθετικούς.

Το ασιατικό Over 3 με επιστροφή πονταρίσματος αν σημειωθούν ακριβώς τρία τέρματα στο 2.15. Οι over 9,5 τελικές στην εστία σε τιμή 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Τότεναμ: Over 4,5 σουτ στο τέρμα Τότεναμ (απόδοση 1.73), 17:00
  • Τουλούζ - Λιλ: Over 3 (απόδοση 2.15), 18:00

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ