BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικα αουτσάιντερ

Ο Τόνι Μόομπρεϊ ως τεχνικός της Μπλάκμπερν σε ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Τόνι Μόομπρεϊ στον πάγκο της Μπλάκμπερν © 2022 LEE SMITH/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Δύο σκληρά αουτσάιντερ βγάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ένα από το αγγλικό FA Cup και ένα από τη γερμανική Bundelsiga.

Λέστερ – Μπέρμιγχαμ. Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της Championship, αλλά βέβαια διαφορετικού επίπεδου αυτή τη στιγμή. Η Λέστερ την πάτησε πέρυσι και έπεσε από την Premier, όμως είναι ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα της Championship, οδηγεί την κούρσα και είναι φαβορί για να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια. Η Μπέρμιγχαμ, από την άλλη, είναι κολλημένη εδώ και χρόνια στην Championship και τις περισσότερες σεζόν, όπως και φέτος, κοιτάει πίσω από την πλάτη της και όχι μπροστά σας. Κι όντως, αν ήταν παιχνίδι για το πρωτάθλημα, τότε δεν θα ανοίγαμε τη συζήτηση.

Όμως στο FA Cup οι συνθήκες είναι συνήθως διαφορετικές. Το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι των Μίντλαντς, η Μπέρμιγχαμ θα έχει μαζί της περισσότερους από 5.000 φίλους της, ενώ βέβαια και αγωνιστικά οι Blues είναι σαφώς βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα. Το τελείως αποτυχημένο πείραμα με τον Γουέιν Ρούνι τέλειωσε γρήγορα και στον πάγκο εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ο Τόνι Μόμπρεϊ. Ένας, σε αντίθεση με τον Ρούνι, πολύ έμπειρος προπονητής σε αυτό το επίπεδο και ο οποίος άμεσα έδωσε ώθηση, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία παιχνίδια στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Χοφενχάιμ – Χάιντενχαϊμ. Η Χάιντενχαϊμ είναι φυσικά ένα πολύ μικρό μέγεθος του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μόλις το 2007 βολόδερνε στην 4η κατηγορία και μόλις πέρυσι το καλοκαίρι ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga. Αλλά μόνο αν κολλήσει κανείς σε αυτό, στο πολύ μικρό ειδικό βάρος της Χάιντενχαϊμ, μπορεί να δικαιολογήσει το σετ των αποδόσεων (1,70-4,30-4,50). Γιατί, διαφορετικά, από όπου και να το κοιτάξεις, τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Χόφενχαϊμ και Χάιντενχαϊμ είναι σχεδόν χεράκι χεράκι στη βαθμολογία: 8η η Χόφενχαϊμ με 24 πόντους, 9η η Χάιντεχναϊμ με 22. Κι όσον αφορά τη φόρμα, η Χόφενχαϊμ έχει μόνο μια νίκη επί της Μπόχουμ στα τελευταία της εννιά παιχνίδια (1-3-5) και σιγά σιγά υπάρχει μια γκρινίτσα για τον Πελεγκρίνο Ματαράτζο. Αντίθετα, η Χάιντενχαϊμ είναι πέντε ματς αήττητη (3-2-0) και στα τελευταία της οχτώ έχει μόνο δύο ήττες, από την Μπάγερν και τη Λειψία. Και βέβαια ο Φρανκ Σμιντ, που την ανέλαβε το 2007 και συνεχίζει για 17 χρόνια στον πάγκο της (!), απολαμβάνει την απόλυτη αποδοχή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Χάιντενχαϊμ: 2 DNB (απόδοση 3.30), 16:30
  • Λέστερ – Μπέρμιγχαμ: 2 DNB (απόδοση 4.75), 17:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ