BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρίσκο στο Λονδίνο, κάρτες στη Μαδρίτη

Ο Λούκα Μόντριτς διαμαρτύρεται στον διαιτητή σε ματς κόντρα στη Χετάφε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για τη La Liga
Ο Λούκα Μόντριτς διαμαρτύρεται στον διαιτητή σε ματς κόντρα στη Χετάφε © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα προκύπτει από την Premier League και την Primera Division.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα. Οι μπλε προβληματίζουν όλο και περισσότερο όσο περνά ο καιρός με τις εμφανίσεις τους, μιας και παρουσιάζουν μεν σταθερότητα, η οποία όμως κυμαίνεται στη μετριότητα. Πόσο τυχαίο είναι άλλωστε το γεγονός πως έχει κερδίσει μόνο τη νεοφώτιστη Λούτον σε αυτές τις πέντε πρώτες στροφές (1-2-2).

Όσο για την Άστον Βίλα, υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι παρουσιάζει ένα εξαιρετικό προφίλ και στις πρώτες 5 αγωνιστικές μετρά 3 νίκες, έχοντας ήττες μονάχα από τη Λίβερπουλ και τη Νιουκάστλ.

Όπως και να το κάνουμε, τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Ποτσετίνο δεν είναι στο επίπεδο ούτε της Λίβερπουλ, ούτε της Νιουκάστλ και παραμένει σε περίοδο αναζήτησης χημείας και συνοχής. Αυτή η συνθήκη δημιουργεί προσδοκίες για την Άστον Βίλα προκειμένου να φτάσει στο δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα, ενώ θυμίζουμε πως και πέρυσι είχε φύγει με το βαθμολογικό τρίποντο από το Στάμφορντ Μπριτζ. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό σε απόδοση 3.80.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο κάκιστα βράδια μέσα σε λίγες ημέρες, μιας και τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια διαδέχθηκε η ισοπαλία με 1-1 με τη Λάτσιο στο 94’ με γκολ του τερματοφύλακα των Ιταλών, Προβεντέλ. Μετά από αυτά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε και δη στο σούπερ ντέρμπι της πόλης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται στον αστερισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο νεαρός Άγγλος χαφ ήταν ο άνθρωπος-κλειδί και κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (1-0) για το Champions League σημειώνοντας το γκολ στο 90+4’. Δεν ήταν πειστική η εμφάνισή της στο πρώτο μέρος, αλλά ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο, στο οποίο θα μπορούσε να έχει καθαρίσει από νωρίς το ματς. Στα συν για τους μερένγκες είναι πάντως η επιστροφή του Βινίσιους (εξ. 3/1).

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ρόχας, έχει 3,62 μέσο όρο κάρτες στην καριέρα του και το line βγήκε στο 5,5. Γενικά πάντως είναι διαιτητής που αποφεύγει να βγάλει εύκολα κάρτες. Εδώ, όμως, ίσως αλλάξει τακτική, διότι δύσκολα δε θα πέσει ξύλο. Εμείς θα προτιμήσουμε το line με μία κάρτα κάτω (4,5), το οποίο συνέβη στα 5/5 μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα (6, 5, 7, 6, 8). Το Over 4,5 κάρτες προσφέρεται στο 1.68.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 3.80), 16:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Over 4,5 κάρτες (απόδοση 1.68), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης «παίζουν» στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ