TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει σερί η Ρόμα, η Παρί κάνει δικό της το γαλλικό ντέρμπι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2023 AP PHOTO/LEWIS JOLY

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το γαλλικό Classique και το Τορίνο - Ρόμα. Παιχνίδι με δύο στοιχήματα του 2.60 και του 3.00.

Αφήνει πίσω της το κακό ξεκίνημα η Ρόμα, βρίσκει ρυθμό σε Ιταλία και Ευρώπη, ο Μουρίνιο έχει λόγους να χαμογελάει και να ελπίζει σε βαθμολογική… αναρρίχηση. Έχει ήδη σημαντική απόσταση να καλύψει, οι 4 βαθμοί σε 4 αγωνιστικές δεν ταιριάζουν σε ομάδα που έχει επενδύσει και στοχεύει σε πρωταθλητισμό.

Ο Λουκάκου βρήκε ρυθμό, ο Ντιμπάλα επίσης, δεδομένα υπάρχει αρκετή ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Η Τορίνο από την άλλη προέρχεται από δύο σερί νίκες, ο Τζαπάτα κάνει τη… βρώμικη δουλειά στην επίθεση, ο Ράντονιτς βρίσκει χώρους και σκοράρει, έφθασε ήδη τα 3 γκολ, η μετατόπισή του από εξτρέμ σε θέση 2ου φορ αποδεικνύεται καθοριστική. Θεωρητικά το ματς είναι ισορροπημένο, αλλά σε τέτοιες καταστάσεις η μεγάλη ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά και στην προκειμένη περίπτωση αυτή είναι η Ρόμα.

Έχει ξεκάθαρο φαβορί το γαλλικό ντέρμπι

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στη Γαλλία είναι το Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ, τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και σημαντική η διαφορά τους, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Οι Παριζιάνοι άλλαξαν πολλά το καλοκαίρι, Μέσι και Νέιμαρ έφυγαν, ο Εμπαπέ έφθασε στην έξοδο, αλλά τελικά έμεινε, αποκτήθηκαν για τον πλαισιώσουν οι Γάλλοι διεθνείς, Ντεμπελέ και Κόλο Μουανί, ο Λουίς Ενρίκε είναι προπονητής αξίας, έχει διαχειριστεί σταρ, δείχνει ικανός να κουμαντάρει σωστά το… καράβι.

Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε το σοκ της ήττας από τη Νις, άμεσα όμως και η απάντηση με το άνετο 2-0 επί της Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Έχει ποιότητα ως ομάδα, προσωπικότητες και βάθος στο ρόστερ, ο χρόνος θα ελαχιστοποιήσει τις λογικές -τούτη την ώρα- μεταπτώσεις.

Η Μαρσέιγ ζει μια… τρέλα, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο ήρθε και αυτή του προέδρου, η ομάδα με υπηρεσιακό τεχνικό αντέδρασε στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, το 3-3 συνοδεύτηκε με καλή απόδοση. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη, αλλά με δύο νίκες και 3 ισοπαλίες χωρίς να έχει παίξει δύσκολο ματς, συνεπώς δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα.

Σήμερα είναι το… κρας τεστ, στο Παρίσι πρέπει να βγάλει χαρακτήρα και να δείξει που μπορεί να πάει. Λείπει ο εξαιρετικός εξτρέμ, Σαρ, αλλά δεν αγωνίστηκε και την Πέμπτη για το Γιουρόπα, το μεγάλο της πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα, της λείπει η συνοχή και αυτό δεν λύνεται από τη μια στιγμή στην άλλη…

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρόμα ανεβαίνει, έχουν βρει ρυθμό οι αστέρες της, όσο στιβαρή και να είναι η Τορίνο το ματς μπορεί να πάει στους πιο ποιοτικούς τζαλορόσι η απόδοση στο 2.60 αξίζει!

Η Παρί μπορεί να εκμεταλλευτεί και την δική της ποιότητα και την αμυντική ανισορροπία της Μαρσέιγ, οι φιλοξενούμενοι γκολ θα βρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ : 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 21:45
  • Τορίνο - Ρόμα : 2 (απόδοση 2.60), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ