ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει αντίδραση η Ταγέρες, ρίσκο με το 2.85

Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες σε αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Copa Libertadores
Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες © 2022 NICOLAS AGUILERA/ASSOCIATED PRESS

Σ’ ένα πολύ ισορροπημένο και δυνατό ματς η Άρσεναλ Σαραντί φιλοξενεί την Ταγέρες για την τέταρτη αγωνιστική στη Liga Profesional στην Αργεντινή.

Μ’ ένα δυνατό ματς συνεχίζεται η δράση στην Αργεντινή. Η Άρσεναλ Σαραντί φιλοξενεί την Ταγέρες (00:00 LIVE από το SPORT24) σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται για γερά νεύρα και οι δύο πλευρές ψάχνουν επιστροφή στις νίκες. Η γηπεδούχος δεν έχει σπάσει ακόμα το ρόδι στο πρωτάθλημα μετρώντας μια ήττα (2-1 από την Μπόκα στην πρεμιέρα) και δύο ισοπαλίες (0-0 εντός με την Μπάνφιλντ, 3-3 εκτός με τη Σαν Λορέντσο).

Η Ταγέρες ξεκίνησε ενθαρρυντικά, με νίκη επί της Σαρμιέντο στην πρεμιέρα με 2-0, ωστόσο στη συνέχεια έχασε 1-0 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε και τη Νιούελς εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Το ματς με τη Νιούελς δεν την πήγε καθόλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό κα αποσυντονίστηκε, ενώ σ’ όλο το β’ ημίχρονο έπαιζε και με παίκτη λιγότερο. Δεν πήγε βάσει πλάνου το ματς, παρότι το πάλεψε και είχε τις στιγμές της για να ισοφαρίσει. Η Άρσεναλ από την άλλη δεν ήταν καθόλου σταθερή με τη Σαν Λορέντσο, το δείχνει και το σκορ, έβγαλε πολλά θέματα στην άμυνα, το έκανε ροντέο από μόνη της, αφού ήταν απρόσεκτη και έδωσε δικαιώματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άρσεναλ Σαραντί είναι μαχητική ομάδα, δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα, είναι ανταγωνιστική, αλλά λείπει το κάτι παραπάνω. Η Ταγέρες είναι πιο πολύ ομάδα του προπονητή, δείχνει να παίζει με πλάνο. Το ματς είναι ισορροπημένο, φαίνεται αυτό και από το σετ τιμών. Θα πάμε με την ομάδα που παίζει πιο στρωτά και δείχνει να έχει ιδέες και να της εφαρμόζει στο χορτάρι. Είναι ένα κλικ πιο αξιόπιστη η Ταγέρες, ενώ θα ξεκινήσει βασικός και ο ταλαντούχος μπακ Μπουφαρίνι που αποκτήθηκε από την Μπόκα. Στο 2.85 το διπλό. Τελευταία νίκη της Άρσεναλ Σαραντί το 2002 έκτοτε η Ταγέρες τρέχει ρεκόρ 4-3-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ Σαραντί - Ταγέρες: 2 (απόδοση 2.85), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ