ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει αντίδραση η Μπελγράνο, αλλά ανεβαίνει η Ατλέτικο Τουκουμάν

Ο τεχνικός Λούκας Πουσινέρι
Ο τεχνικός Λούκας Πουσινέρι © 2019 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπελγράνο επιστρέφει στην Κόρντομπα για να υποδεχτεί την Ατλέτικο Τουκουμάν και να επιστρέψει στις νίκες. Ζόρικο ματς, ποντάρισμα στο 2.07.

Ματς για γερά νεύρα διεξάγεται στην Κόρντομπα, εκεί που η Μπελγράνο φιλοξενεί την Ατλέτικο Τουκουμάν. Προσπαθεί να καταγράψει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα η Μπελγράνο ύστερα και από την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Το έργο σαφώς και είναι δύσκολο για την ομάδα του Γκιγιέρμο Φάρε, αλλά ποντάρει πολλά στην έδρα της. Το ότι βρίσκεται για την ώρα στην έκτη θέση της Liga Profesional κρίνεται ως επιτυχία και με το παραπάνω μετά από 14 αγωνιστικές. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, σαφέστατα, αλλά έχει δείξει αρκετά θετικά δείγματα γραφής ως τώρα. Πέντε νίκες και μια ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων, όλες οι νίκες με μηδέν παθητικό. Προέρχεται από ήττα όμως εκτός έδρας κόντρα στην Ιντεπεντιέντε (2- 0)σ’ ένα ματς που δεν έπεισε, ούτε ενθουσίασε. Αχρείαστη κατοχή της μπάλας και λίγες οι στιγμές που ήταν επικίνδυνη.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν του Πουσινέρι από την άλλη, έχει δείξει κάποιες αναλαμπές και δείχνει στο ανέβασμα. Βρίσκεται στην 25η θέση, έχει δυσκολευτεί σε γενικές γραμμές ως τώρα στη σεζόν, αλλά στα τρία τελευταία ματς σαν κάτι να συμβαίνει. 2-2 με τη Ροσάριο εντός, υπέταξε από το πουθενά τη Ράσινγκ με 3-1 εκτός έδρας και πήρε 1-1 με την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ εντός έδρας, κόβοντάς της απότομα τη φόρα που είχε αποκτήσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν έχουν τόσες τεράστιες διαφορές οι δύο ομάδες, ο Πουσινέρι κερδίζει πόντους τελευταία, η Ατλέτικο Τουκουμάν βγάζει παλμό και ρολάρει ξαφνικά. Μετράει τρία σερί Goal/Goal και ρεκόρ 1-3-0 στην τελευταία τετράδα αγώνων. Η Μπελγράνο είναι καλή στην έδρα της, παίζει με ορμή, θα προσπαθήσει να αντιδράσει και να ψάξει κάτι καλύτερο από αυτό που έδειξε κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Ζόρικο ματς. Ποντάρισμα στο Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 2.07.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπελγράνο - Ατλέτικο Τουκουμάν: Goal/Goal (απόδοση 2.07), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ