ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματισμός στη Φιορεντίνα, ανανεωμένη η Λοριάν

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματισμός στη Φιορεντίνα, ανανεωμένη η Λοριάν
@2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές στα γκολ από το μενού της Κυριακής.

Ανοιχτό δείχνει εκ πρώτης όψεως το Λοριάν – Ρεμς. Αρχίζει να το πιστεύει η πρώτη στη μάχη της παραμονής, οι προσθήκες της έχουν βοηθήσει πολύ. Δύο τέτοιες (Μπάμπα, Κατσέρης) βρήκαν δίχτυα στο πιο πρόσφατο 2-1 στην έδρα της Μετς, είχε προηγηθεί το 3-3 κόντρα στη Χάβρη, όπου ισοφαρίστηκε στο 90+3’. Βγάζει αισιοδοξία επομένως το κλίμα της, στο καθαρά στατιστικό κομμάτι μετρά εφτά Over 2,5 στα τελευταία οχτώ ματς.

Δύο συνεχόμενες βαθμολογικές απώλειες μετρά μέσα στην έδρα της η Ρεμς, τελευταία εξ αυτών στο 2-3 από την Τουλούζ. Έχανε μάλιστα με τρία γκολ στην ανάπαυλα, λίγο έλειψε όμως να ισοφαρίσει στο τέλος. Με επιστροφές διεθνών στην επίθεσή της, υπάρχει και η διάθεση για αντίδραση στη μέση. Μάχη ανάμεσα στη 2η (Λοριάν) και την 4η ομάδα (Ρεμς) της κατηγορίας σε συνολικά Over 2,5, ικανοποιεί η επιλογή αυτή στο 2,00.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στην Ιταλία και το Φιορεντίνα – Φροζινόνε. Από σοκαριστική ήττα προέρχονται οι βιόλα, στο 2-3 από τη Λέτσε προηγούνταν μέχρι το 90’ και όμως κατάφεραν να χάσουν. Χωρίς νίκη ακόμα σε επίσημα ματς μέσα στο ’24, πάει να χτίσει ό,τι καλό έχτισε ως τώρα μέσα στη σεζόν, ενώ εμφανίζονται σιγά σιγά και ζητήματα στην άμυνά της.

Δεν φοβάται κανέναν η Φροζινόνε, μόνιμα τολμηρό το στιλ παιχνιδιού της. Στο 2-3 από τη Μίλαν δεν κλείστηκε καθόλου, προηγήθηκε μάλιστα με 2-1 στο 65’, τα ματς όμως γύρισε (72’, 81’) λόγω λαθών της άμυνάς της. Σε τίμια θέση βαθμολογικά, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα του αντιπάλου και τουλάχιστον να βρει σκορ. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες της επισκέψεις στη Φλωρεντία. Μια χαρά το G/G στο 1,90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το αμφίσκορο παίζει δυνατά και στο Γκιμαράες – Μπενφίκα. Όλα ρολόι στους γηπεδούχους, οι οποίοι συνεχίζουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στην 5η θέση στο πρωτάθλημα. Με σούπερ έδρα (ρεκόρ 8-0-2), έχει κερδίσει φέτος τη Σπόρτινγκ και έχασε άδικα από την Πόρτο. Χαρακτηριστική και η συνέπεια της στο γκολ, έχει βρει δίχτυα στα 16 από τα τελευταία 18 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε εξαιρετική φάση και η Μπενφίκα με εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την τελευταία της ήττα να έρχεται στις αρχές του... Νοεμβρίου. Θα μπορούσε να σταθεί σαν σκέψη η κόντρα, δύσκολα όμως κοντράρεται η Μπενφίκα στην παρούσα φάση. Έχει νόημα από την άλλη το G/G, η Γκιμαράες είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί του ζευγαριού με κάποιο γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Φροζινόνε: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 13:30
  • Λοριάν – Ρεμς: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:00
  • Γκιμαράες – Μπενφίκα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ