TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση η Φλαμένγκο με το 2.02

Coach Jorge Sampaoli of Brazil's Flamengo, left, talks to Gerson during a Copa Libertadores group A soccer match against Chile's Nublense at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Coach Jorge Sampaoli of Brazil's Flamengo, left, talks to Gerson during a Copa Libertadores group A soccer match against Chile's Nublense at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Silvia Izquierdo) © 2023 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Το κλίμα είναι περίεργο στη Φλαμένγκο με αρκετά ανοιχτά μέτωπα και η ομάδα ταξιδεύει στην έδρα της προβληματικής Κοριτίμπα.

Πολλά ανοιχτά μέτωπα στη Φλαμένγκο και οι πληγές δεν φαίνεται να κλείνουν. Ο Σαμπαόλι είναι μια εκρηκτική προσωπικότητα, οι λάθος χειρισμοί δεν έχουν λείψει και οι σχέσεις με κάποιους παίκτες δεν είναι καλές, η ομάδα δεν πείθει, επεισόδια στις προπονήσεις με παίκτες να πλακώνονται μεταξύ τους, ο κόσμος στα κάγκελα που ζητάει εξηγήσεις από τη διοίκηση για τις μεταγραφές και την όλη διαχείριση. Μέσα σ’ όλα αυτά πάει να παίξει στην Παρανά για να αντιμετωπίσει την Κοριτίμπα.

Στο ξενοδοχείο περίμεναν δεκάδες φίλοι της ομάδας πάντως, αρκετοί για να ρίξουν τις ευθύνες στη διοίκηση, ενώ ελάχιστοι ζητούσαν το κεφάλι του Σαμπαόλι, από τους παίκτες πάντως κανείς να μην έχει παράπονα. Η ομάδα πάντως προβληματίζει, 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική με τη Σάο Πάουλο σ’ ένα ματς που έκανε φάσεις, αλλά δέχτηκε μεγάλη πίεση και τελικά στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία με πέναλτι. Ζορίστηκε με τη Γκρέμιο στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, είχε πάρει το πρώτο ματς με 2-0 στην έδρα της αντιπάλου της και επικράτησε 1-0 με πέναλτι στο 74’. Πιέστηκε και εδώ, υπέφερε και κάλλιστα ένα γκολ θα μπορούσε να δεχτεί. Ξανά γκρίνια από τον κόσμο στις κερκίδες για τον αποκλεισμό στο Copa Libertadores.

Σε καλό τάιμινγκ ήρθε το ματς στην Παρανά. Η Κοριτίμπα πάνω που έδειχνε πως μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να διορθώσει έναν κακό α’ γύρο επέστρεψε στις ήττες. Τρεις στη σειρά, χωρίς να εντυπωσιάσει έχασε από την Κορίνθιανς 3-1 και επιβεβαίωσε γιατί είναι από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Γκρίνια, κρίση, επεισόδια στη Φλαμένγκο, έχει όμως και ποιότητα και την τελευταία εβδομάδα κάνει αρκετές προσπάθειες για να ξεπεράσει την κρίση. Η Κοριτίμπα δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, θα το πάει στην υπομονή, αλλά με την άμυνα δεν το… έχει. Στον διπλασιασμό το διπλό αξίζει το ρίσκο με δεδομένο πως η Φλα είναι πιο ποιοτική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοριτίμπα - Φλαμένγκο: 2 (απόδοση 2.02), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ