TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρεμιέρα με 2.50 στην Αργεντινή

Coach Eduardo Dominguez of Argentina's Independiente reacts during a Copa Sudamericana soccer match against Venezuela's Deportivo La Guaira in Caracas, Venezuela, Tuesday, April 26, 2022. (AP Photo/Ariana Cubillos)
Coach Eduardo Dominguez of Argentina's Independiente reacts during a Copa Sudamericana soccer match against Venezuela's Deportivo La Guaira in Caracas, Venezuela, Tuesday, April 26, 2022. (AP Photo/Ariana Cubillos) © 2023 ARIANA CUBILLOS/ASSOCIATED PRESS

Σέντρα στην Copa de la Liga στην Αργεντινή. Μπελγράνο και Εστουδιάντες είναι αυτές που ανοίγουν την αυλαία της διοργάνωσης. Ποντάρισμα στο 2.50.

Επιστροφή στη δράση στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, καθώς απόψε έχουμε σέντρα στην Copa de la Liga. Πρεμιέρα λοιπόν και την αυλαία της διοργάνωσης ανοίγουν τα ξημερώματα στην Κόρντομπα, Μπελγράνο και Εστουδιάντες.

Ισορροπημένο το σετ τιμών σε γενικές γραμμές, με την Μπελγράνο να είναι οριακά το αουτσάιντερ στο 3.00+. Έκανε τις μεταγραφές της, αλλά είναι αποδυναμωμένη, αφού έχασε τον κάπτεν της και πρώτο σκόρερ της, Βεγκέτι. Ο Φαρέ έμεινε στον πάγκο, έκανε μια καλή προσπάθεια στην ομάδα η οποία τερμάτισε 13η.

Η Εστουδιάντες έκανε καλύτερη διοργάνωση, πειθαρχημένη, με επιθετικές αρετές και πιο ξεκάθαρο πλάνο στο χορτάρι. Ο Ντομίνγκες δεν έχει κανέναν λόγο να φύγει, ήταν άκρως θετική η παρουσία και η πέμπτη θέση στην προηγούμενη διοργάνωση, όλοι θέλουν να χτυπήσουν τις θέσεις του Copa Libertadores. Συνεχίζει στο Κύπελλο Αργεντινής, συνεχίζει και στο Copa Sudamericana.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Εστουδιάντες έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού προέρχεται από τα ματς του Sudamericana κόντρα στη Γκοϊάς (3-0 εντός, 2-0 εκτός). Ακολουθούν τα προημιτελικά με την Κορίνθιανς, αλλά ο Ντομίνγκες θα πάει με καλή ενδεκάδα απόψε. Θέλει το ματς. Η Μπελγράνο βρίσκεται σε φάση χτισίματος και έχει ενδιαφέρον να δούμε τη ζωή της ομάδας του Φαρέ χωρίς τον μέχρι πρότινος αρχηγό της. Οι έξι σερί νίκες της Εστουδιάντες δεν είναι τυχαίες. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπελγράνο - Εστουδιάντες: 2 (απόδοση 2.50), 01:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ