TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πού το πάνε Φλαμένγκο και Φορταλέζα

Ο Πάμπλο Βοϊβόντα της Φορταλέζα δίνει οδηγίες στον Μόισες σε αναμέτρηση στο Copa Libertadores κόντρα στην Κόλο Κόλο
Ο Πάμπλο Βοϊβόντα της Φορταλέζα δίνει οδηγίες στον Μόισες © 2022 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Η Φορταλέζα ψάχνει εναγωνίως μια νίκη στο Brasileirao την ώρα που δοκιμάζεται στο Μαρακανά κόντρα στη Φλαμένγκο η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη, την ίδια ώρα όμως δεν πείθει. Ποντάρισμα στο 2.53.

Η Φορταλέζα έβαλε ψηλά τον πήχη στην αρχή της σεζόν, η περσινή εξασφάλιση της συμμετοχής στο Copa Libertadores δεν ήταν τυχαία. Έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο πέρσι, ενώ διαθέτει αξιόλογες μονάδες. Φέτος το πράγμα κάπου έχει στραβώσει και πλέον είναι ζήτημα ηθικού η όλη κατάσταση. Στο Copa Libertadores συνεχίζει, αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της, στο Κύπελλο συνεχίζει, αλλά στο Brasileirao ψάχνει εναγωνίως μια νίκη. Μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή έχει σε οκτώ ματς, είναι τελευταία και ο Βοϊβόντα έχει σφίξει τα λουριά σε κάποιους παίκτες που τους έβλεπε πιο χαλαρούς.

Απόψε η Φορταλέζα δοκιμάζεται στο Μαρακανά (22:00 LIVE από το SPORT24) που τίθεται αντιμέτωπη με τη Φλαμένγκο. Ο Βοϊβόντα πάει με απουσίες στο παιχνίδι οι χαφ Φελίπε και Λίμα είναι εκτός με τιμωρία, όπως και ο στόπερ Σεμπάγιος. Παράλληλα θα χάσει για άλλο ένα ματς τον χρήσιμο επιθετικό Ρενάτο Κάιζερ.

Η Φλαμένγκο είναι τέσσερα ματς τώρα που τα κερδίζει. Το θέμα είναι πώς τα κερδίζει; Οι φίλαθλοι είναι ακόμα προβληματισμένοι, η ομάδα δεν πείθει, έχει ρέντα όμως και κάποια ματς ήταν κόντρα σε κατώτερες ομάδες. Ο κόσμος έπαψε για λίγο να είναι στα κάγκελα, καθώς η Φλα κέρδισε στο ντέρμπι μίσους τη Φλουμινένσε. Τρίποντο με ανατροπή, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3’, θα μπορούσε στο πρώτο ημίωρο να δεχτεί και άλλο, στο 34’ ισοφάρισε και στο 57’ το γύρισε τελείως.

Δεν έπεισε, άφησε πολλούς χώρους, έδωσε δικαιώματα, ενδεχομένως να μην άξιζε τέτοια νίκη. Η Φλουμινένσε έκανε ό,τι ήθελε, δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών, ήταν άτυχη και άστοχη, ενώ ο γκολκίπερ της Φλα βρέθηκε σε καλή βραδιά. Προσπαθεί να χτίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του ο Πάουλο Σόουζα, αλλά έχει δρόμο ακόμα, το γεγονός πως ο Ζεζούς πήγε στη Φενέρμπαχτσε ίσως τον ηρεμήσει. Πλήγμα η απουσία του γκολτζή Γκαμπιγκόλ, σε διεθνείς υποχρεώσεις ο δημιουργικός Αρασκαέτα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Φορταλέζα κάποια στιγμή θα γυρίσει το χαρτί. Δεν είναι πως παίζει άθλια η ομάδα, το γεγονός πως επικεντρώθηκε στο Libertadores, την έριξε στο πρωτάθλημα. Μετά από οκτώ ματς όμως και να μην έχει νίκη είναι υπερβολή, μετά από λίγο αυτό οφείλεται και στην αυτοπεποίθηση και πώς παίζουν οι παίκτες όταν δίνουν ματς για τη Serie A. Η Φλα κέρδισε τη Φλουμινένσε, το θέμα είναι πώς το έκανε αυτό, γενικά η ομάδα δεν πείθει, δεν ενθουσιάζει, έχει δύο άκρως πολύτιμες απουσίες και το 1.50 δεν λέει όλη την αλήθεια. Περιμένουμε εμφάνιση-αντίδρασης από τη Φορταλέζα. Στο 2.53 το Χ2, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο - Φορταλέζα: Χ2 (απόδοση 2.53), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ