ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ποντάρισμα στα βελγικά αουτσάιντερ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ποντάρισμα στα βελγικά αουτσάιντερ
© 2023 AP PHOTO/MIGUEL PEREIRA

Δύο αουτσάιντερ από την εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βελγίου.

Σταντάρ Λιέγης – Αντβέρπ. Τόσο η ιστορική Σταντάρ Λιέγης όσο και η περσινή πρωταθλήτρια Αντβέρπ, κάνουν μετριότατη σεζόν φέτος: 6η η Αντβέρπ με 35 βαθμούς (και στο -17 από την κορυφή), 10η η Σταντάρ με 24). Αυτό που δίνει το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ματς είναι ότι η Σταντάρ Λιέγης, μετά τη διακοπή των εορτών, έχει πλέον νέο προπονητή, τον Κροάτη Ιβάν Λέκο, ο οποίος την Παρασκευή πήρε τον πρώτο του βαθμό στον πάγκο της Σταντάρ (1-1 στην έδρα της 7ης Σερκλ Μπριζ) και τώρα ψάχνει το πρώτο του τρίποντο. Και οι συνθήκες δείχνουν ευνοϊκές. Η Ανβέρπ έρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα 1-0 από την Έουπεν, έχει δύο μέρες λιγότερη ξεκούραση (η Σταντάρ έπαιξε την Παρασκευή, η Αντβέρπ την Κυριακή) και, το σημαντικότερο, συνεχίζει με πολλές σημαντικές απουσίες, λόγω τιμωριών, διεθνών και… πωλήσεων. Σε τιμές που αγγίζουν το 4.00 ο άσος, θα μπορούσε να μπει στο τραπέζι ακόμη κι αν δεν ίσχυαν όλα τα παραπάνω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σαρλερουά – Έουπεν. Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ο βασικός τους στόχος είναι να κρατηθούν στην κατηγορία: ισόβαθμες στη 12η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Η διαφορά τους έγκειται στη φόρμα και στην ψυχολογία. Η Σαρλερουά γύρισε μετά τη διακοπή με δύο πολύ κακές εμφάνισεις και βαριές ήττες (4-1 από την Αντβέρπ και από την Μπριζ), με αποτέλεσμα ο κόσμος της να είναι στα κάγκελα βάλλοντας κυρίως κατά της διοίκησης. Αντίθετα, η Έουπεν επέστρεψε μετά τις γιορτές κάνοντας το δύο στα δύο: 1-0 εκτός έδρας τη Μόλνμπεκ και επίσης 1-0 εντός την Αντβέρπ. Κι εδώ το σετ των αποδόσεων, με αυτά τα δεδομένα, προκαλεί αν μη τι άλλο εντύπωση, καθώς το διπλό δεν είναι απλό αουτσάιντερ, αλλά αουτσάιντερ σε τιμές γύρω στο 5.00!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρλερουά – Έουπεν: Χ2 (απόδοση 2.25) 19:45
  • Σταντάρ Λιέγης – Αντβέρπ: 1 DNB (απόδοση 2.90) 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ