BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: "Πονά" στους στόπερ η Βαλένθια, κρατάει δυνάμεις η Φιορεντίνα

Ο Βαλβέρδε στο Ρεάλ - Βιγιαρεάλ
Ο Βαλβέρδε στο Ρεάλ - Βιγιαρεάλ 2023 AP PHOTO/JOSE BRETON)

Το BetMarket.gr προτείνει μια δυάδα τετραπλασιασμού από το Κυριακάτικο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Έχουμε μπει σε εποχή τελικών. Μεσοβδόμαδα μάθαμε τους φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, ενώ στα εγχώρια υπάρχουν οι τελικοί των Κυπέλλων.

Διπλή παρουσία για τη Φιορεντίνα, που αφού έπαιξε 120 λεπτά την περασμένη Πέμπτη φτάνοντας στην ανατροπή στο εκτός έδρας με τη Βασιλεία, οφείλει να προετοιμαστεί για τους τελικούς που έρχονται. Ενας πιο μακρινός στο Confenrence League και ένας μπροστά της, την Πέμπτη για το Κύπελλο Ιταλίας με αντίπαλο την Ιντερ.

Λίγο η αποφόρτιση από τον εκτός έδρας ημιτελικό, λίγο το μυαλό στα όσα έρχονται, η Φιορεντίνα έχει λόγους να κρατήσει δυνάμεις στο εκτός με την Τορίνο σήμερα (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο, όπου η γηπεδούχος μπορεί να βρει κίνητρο στην επιστροφή στις εντός έδρας νίκες.

H Tορίνο, που σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση με μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία (3-2-1) αλλά με τις νίκες εκτός έδρας!

Κίνητρο έχει και η Βαλένθια, που υποδέχεται σήμερα τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga (19:30 Novasport 1HD, Live από το SPORT24). Παλεύει να εξασφαλίσει την παραμονή η γηπεδούχος, την ώρα που η φιλοξενούμενη δεν έχει στόχο εντός συνόρων ενώ κουβαλά και μια απογοήτευση. Σε δεύτερη ανάγνωση, η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται από διασυρμό στο Μάντσεστερ και πολύ πιθανό να ψάξει να βγάλει μια αντίδραση.

Αξιοσημείωτες και οι απουσίες στο κέντρο άμυνας για τη γηπεδούχο. Nτιακαμπί-Παουλίστα ήταν το δίδυμο στόπερ στις νυχτερίδες στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που πήραν πόντο ή νίκη. Στο ένα που το δίδυμο έσπασε, ήρθε η ήττα με 2-1 στην Κάντιθ. Όταν έλειπαν ταυτόχρονα, όπως θα συμβεί σήμερα, ήττες από Ατλέτικο, Χιρόνα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τoρίνο - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.94), 16:30

  • Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (απόδοση 2.20), 19:30

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ