TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν τα γκολ στην Μπαρανκίγια

Ο Αρτούρο Ρέγιες στον πάγκο της Κολομβίας U23 σε αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή στην Μπουκαραμάνγκα
Ο Αρτούρο Ρέγιες στον πάγκο της Κολομβίας U23 © 2023 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Πρώτος τελικός στο Κλαουσούρα της Κολομβίας, Ατλέτικο Τζούνιορ εναντίον Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν με τις δύο φιναλίστ να απέχουν χρόνια από τους τίτλους. Ποντάρισμα στο 1.98.

Ώρα τελικών στο Κλαουσούρα της Κολομβίας. Διπλοί τελικοί, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας στο σκορ η έκβαση θα κριθεί στα πέναλτι. Φιναλίστ αυτή τη φορά είναι η Ατλέτικο Τζούνιορ με την Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν. Μεγάλη η προσμονή και στις δύο πλευρές για τα διπλά αυτά ματς γιατί αμφότερες έχουν χρόνια να προσθέσουν τίτλο στο παλμαρέ τους. Έχουν εξασφαλίσει και οι δύο τη συμμετοχή στο Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν, ωστόσο ο νικητής του ζευγαριού θα προβιβαστεί στους ομίλους του Libertadores.

Εξαιρετική στην έδρα της η Ατλέτικο, άκρως αξιόπιστη η ομάδα του Αρτούρο Ρέγιες με έξι νίκες στη σειρά, ενώ έχει χτίσει και καλή παράδοση απέναντι στην αντίπαλό της. 6-1-0 το πρόσφατο ρεκόρ στην Μπαρανκίγια. Η γηπεδούχος πήρε την πρόκριση κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική των ομίλων την Τολίμα με 4-2 εντός, η οποία έκανε σούπερ σεζόν φέτος. Έκανε γερό ντεμαράζ στο τέλος και κόντρα στα προγνωστικά βρίσκεται στον τελικό.

Η Ιντεπεντιέντε ήταν σταθερά καλή στην προηγούμενη φάση του Κλαουσούρα, συνεπής στο σκοράρισμα, πειστική και έβγαλε νεύρο και επιθετικότητα. Στα συν ότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προτελευταία αγωνιστική, οπότε κόντρα στην Αμέρικα ντε Κάλι άνοιξε το ροτέισον για λόγους ξεκούρασης. Ακόμα και έτσι πάντως επικράτησε 2-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ναι μεν μιλάμε για έναν τελικό, ωστόσο αμφότερες ξέρουν πώς να παίζουν με την μπάλα στα πόδια. Η Τζούνιορ έχει καλή έδρα, αλλά η φιλοξενούμενη είναι ξεκούραστη. Η παράδοση δείχνει άσο, παρόλα αυτά, θα τον θέλαμε έναν κλικ πιο ψηλά και όχι στο 1.90 και κάτι ψιλά. Η νίκη επί της Τολίμα όμως έδειξε πολλά. Έχουν δυνατότητες αμφότερες. Το Goal/Goal αγγίζει τον διπλασιασμό και μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Τζούνιορ - Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 23:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ