TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνει 2.16 και ανεβαίνει στην Α’ Βραζιλίας

Gregore of Brazil's Bahia, left, covers his face with his hands after missing a chance to score against Uruguay's Liverpool, during a Copa Sudamericana soccer game in Montevideo, Uruguay, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Gregore of Brazil's Bahia, left, covers his face with his hands after missing a chance to score against Uruguay's Liverpool, during a Copa Sudamericana soccer game in Montevideo, Uruguay, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Matilde Campodonico) © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Must win ανόδου στο Σαλβαντόρ για την Μπαχία κόντρα στην Γκουαρανί. Ποντάρισμα στο 2.16.

Η μάχη της ανόδου στη Serie B για το Brasileirao φτάνει στην κορύφωσή της. Η Μπαχία κοντράρεται με την Γκουαρανί στο Σαλβαντόρ και τη Fonte Nova σ’ ένα ματς πολύ κομβικό με μονόπλευρο κίνητρο. Η Γκουαρανί έκανε το κομμάτι της στο β’ μισό του πρωταθλήματος, έκανες ορισμένες καλές εμφανίσεις, έπαιξε για τα δεδομένα της ελκυστικό ποδόσφαιρο, έσωσε τη σεζόν και έχει βάλει πλέον πλώρη στον σχεδιασμό για την επόμενη. Βρίσκεται στην 11η θέση μετά από 36 αγώνες με 47 βαθμούς και με έξι νίκες στην τελευταία επτάδα αγώνων με μόνη ήττα από την Ιτουάνο (2-1 εκτός) που προσπαθούσε να κυνηγήσει την άνοδο μέχρι ενός σημείου.

Η Μπαχία απογοήτευσε στο ματς με τη Βίλα Νόβα (1-1) εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατεί κατήφεια που δεν τελείωσε τη δουλειά. Βρίσκεται μετά από 36 ματς τέταρτη με 58 βαθμούς, ήτοι είναι η τελευταία που ανεβαίνει, στο +3 από την τέταρτη Σαμπάιο Κορέα που κέρδισε τα ξημερώματα τη Βάσκο Ντα Γκάμα σ’ ένα αδιανόητο ματς με 3-2 στο τέλος.

Τρίτη είναι η Βάσκο με 59 βαθμούς ύστερα από 37 ματς. Εν ολίγοις, η Μπαχία κερδίζει απόψε, πάει στους 61 (όσους και η δεύτερη Γκρέμιο μετά από 36 ματς), προσπερνάει κατά δύο βαθμούς τη Βάσκο και προβιβάζεται σίγουρα. Με επικράτηση λοιπόν ξεμπερδεύει, ούτε η ισοπαλία θα φέρει το τέλος του κόσμου, υπάρχει και συνδυασμός αποτελεσμάτων που την κρατάει στο κόλπο ακόμα και με ήττα για την τελευταία αγωνιστική. Κανείς δεν ασχολείται όμως με υπολογισμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επικρατεί συσπείρωση για το αποψινό, είναι η δική τους Decision Day, δεν θέλουν να πάνε με μεγάλο άγχος την τελευταία αγωνιστική, θέλουν άπαντες να τα δώσουν όλα απόψε και να τελειώνουν. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα και το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω. Αντιμετωπίζει εξάλλου μια αδιάφορη ομάδα που την κέρδισε και στον πρώτο γύρο 2-0. Στο 2.16 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαχία - Γκουαρανί: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.16), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ