BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο συγκεντρωμένος ο ΟΦΗ για το 2.09 και ένα μεταμεσονύκτιο Over

Ο Νέιρα στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό
Ο Νέιρα στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό INTIME

Με Stoiximan Super League και MLS οι σαββατιάτικες επιλογές του BetMarket.gr

Η αυριανή μάχη του τίτλου στη Λεωφόρο μπορεί να μαγνητίζει τα βλέμματα αλλά ενδιαφέρον έχουν και τα Play out στην Ελλάδα, εκεί όπου τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Ισως μοναδικές παντελώς αδιάφορες ομάδες να είναι Ατρόμητος και ΟΦΗ, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση όμως.

Ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός και ηττήθηκε δίκαια στην έδρα της Λαμίας. Το αρνητικό είναι πως είχε μια αρκετά μέτρια απόδοση, ενώ επιθετικά δεν ήταν καθόλου παραγωγικός τελειώνοντας το παιχνίδι χωρίς καμία τελική στην αντίπαλη εστία. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζει και πλέον φαίνεται πως αντιμετωπίζει τα playouts της Stoiximan Super League περισσότερο σαν αγγαρεία. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ροτάριου (μέσος – 28/04)

Ο ΟΦΗ έμεινε ισόπαλος στην έδρα του με τον Αστέρα και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση των playouts. Πάντως, οι Κρητικοί έχουν ενδιαφέρον και όπως δήλωσε και ο Μπαλογιάννης, η πρωτιά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα αποτελεί στόχο για την ομάδα και δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Ακόμη, οι φιλοξενούμενοι πατάνε αρκετά καλά εκτός έδρας και έχουν καταφέρει τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους, ενώ συνολικά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Στα αρνητικά μπαίνει η απουσία του Τοράλ (25/08), ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία, όμως φαίνεται να αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν αρκετά πιο θετικές εμφανίσεις και φαίνεται πως έχουν ως στόχο την πρωτιά, οπότε στα προγνωστικά αξία υπάρχει στο 2 DNB σε απόδοση 2.09.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τη σαββατιάτικη δυάδα με MLS και την αναμέτρηση Τορόντο-Νιου Γιορκ Σίτι. Στη γηπεδούχο το Ιταλικό δίδυμο Ινσίνιε - Μπερναρντέσκι δημιουργεί μια τρομερά ποιοτική επιθετική γραμμή. Η ομάδα έρχεται από δύο σερί Over 3,5 και στο συγκεκριμένο η προσέγγισή της θα είναι επιθετική αφού αναζητά επιστροφή στις νίκες.

Σε μια χρονιά που κάνει rebuild η Σίτι, ούσα σε καλή κατάσταση επιθετικά και ερχόμενη από δύο συνεχόμενες νίκες με over 2,5 γκολ. Τέσσερα συνεχόμενα τα παιχνίδια της που σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - ΟΦΗ: 2 dnb (απόδοση 2.09), 19:15
  • Τορόντο - Νιου Γιορκ Σίτι: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 02:30

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ