BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο έτοιμη για το ντέρμπι η Νιούελς

Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις σε ματς στο Ροσάριο για το Copa Libertadores κόντρα στη Νασιονάλ (Ουρουγουάη)
Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις © 2021 EDUARDO DI BAIA/ASSOCIATED PRESS

Σπουδαίο ματς στην Αργεντινή, Ροσάριο εναντίον Νιούελς σε μια από τις πλέον παραδοσιακές και έντονες αναμετρήσεις στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Παιχνίδι με δύο πονταρίσματα σε αποδόσεις 2.90 και 3.00.

Μεγάλο ματς απόψε στο Γκιγκάντε, αναμέτρηση με έντονη αντιπαλότητα στο Ροσάριο μεταξύ της Σεντράλ και της Νιούελς (22:30 LIVE από το SPORT24). Πρόκειται για το ματς με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Αργεντινή ίσως, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ που είναι το διαφημισμένο superclasiso της χώρας.

Ο Κάρλος Τέβες δίνει το πρώτο του ντέρμπι ως προπονητής και τι ντέρμπι! Έδειξε τις διαθέσεις του και πόσο βάρος δίνει στο σημερινό παιχνίδι και κόλλησε στο 0-0 με την Ιντεπεντιέντε εκτός έδρας, δίχως να ενθουσιάσει, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο μάλιστα που το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο εσωτερικό. Σπατάλησε ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε και γκολ. Ο Απάτσι αναγνωρίζει πλήρως τις απαιτήσεις και τις συνθήκες του αγώνα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του πως το αποτέλεσμα θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τους φιλάθλους. Προσπάθησε τις τελευταίες μέρες να διατηρήσει ψύχραιμους και συγκεντρωμένους τους παίκτες του, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του χωρίς να ανακοινώσει ενδεκάδα για το ματς.

Ο Σανγκινέτι από την άλλη θέλει όσο τίποτα άλλο το ντέρμπι, φάνηκε από δύο πράγματα. Από το γεγονός πως ο βασικός αμυντικός Ντίτα πήρε κίτρινη κάρτα πριν δύο αγωνιστικές απέναντι στην Πλατένσε (1-1) στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ώστε να χάσει το ματς με τη Ράσινγκ και να είναι έτοιμος απόψε. Κατά δεύτερον από από το γεγονός πως έπαιξε με αλλαγές κόντρα στην ομάδα του Γκάκο, αφού δεν ήθελε να βάλει τα πόδια στη… φωτιά. Πάντως, ακόμα και έτσι διατηρήθηκε αήττητη, έβγαλε την τρίτη σερί ισοπαλία, χωρίς γκολ αυτή τη φορά. Έδειξε να έχει αλλού το μυαλό της όπως ήταν λογικό και δέχτηκε κυρίως ευκαιρίες, παρά δημιούργησε. Δεν έχει χάσει στη Liga Profesional μετά από οκτώ αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε καλύτερη φόρμα, κατάλληλα προετοιμασμένη η Νιούελς, που μπορεί να παγώσει το ματς ανά πάσα στιγμή. Στον αντίποδα Ροσάριο δεν έχει μαζευτεί ακόμα ανασταλτικά και είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς. Ο Τέβες αποτελεί μια ισχυρή προσωπικότητα, ωστόσο η φόρμα της Νιούελς δεν κρίνεται τυχαία. Στο 3.00 το διπλό αξίζει το ρίσκο. Από εκεί και πέρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το 2.90 για το ενδεχόμενο η Ροσάριο να δεχτεί περισσότερες κάρτες στην αναμέτρηση. Παίζει στην έδρα της, ενδεχομένως να βγάλει περισσότερο νεύρο, είναι περισσότερο απρόσεκτη στο κομμάτι αυτό σε σύγκριση με τη Νιούελς, ενώ όταν ανοίγουν τα ματς, κάνει πιο εύκολα λάθη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροσάριο Σεντράλ - Νιούελς Ολντ Μπόις: 2 (απόδοση 3.00), 22:30
  • Ροσάριο Σεντράλ - Νιούελς Ολντ Μπόις: Περισσότερες κάρτες Ροσάριο (απόδοση 2.90), 22:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ