TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο αξιόπιστη η φορμαρισμένη Σάντος

Ο Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια
Ο Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος πανηγυρίζει © 2022 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ώρα ρεβάνς στο Σάο Πάουλο μεταξύ Σάντος και Κοριτίμπα για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Ποντάρισμα στο 1.84.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι διεξάγεται τα ξημερώματα στο Σάο Πάουλο, εκεί που η Σάντος φιλοξενεί την Κοριτίμπα. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Βραζιλίας. Ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος δεν ισχύει. Στο πρώτο ματς στο Κόουτο Περέιρα η Κοριτίμπα ήταν αυτή που επικράτησε με 1-0.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον όμως. Από εκείνο το ματς ακολούθησαν πέντε παιχνίδια για τη Σάντος και μόνο στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο έχασε 2-1, κέρδισε Αμέρικα Μινέιρο (3-0 εντός), Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (1-0 στο Εκουαδόρ) και Κουιαμπά (4-1 εντός), ενώ πήρε και 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ουνιόν Λα Καλέρα στη Χιλή για το Copa Sudamericana.

Πολλοί μπορεί να περίμεναν μια προβληματική σεζόν για τη Σάντος, ωστόσο για την ώρα η ομάδα ρολάρει και παίζει αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στο Brasileirao μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, ενώ στο Copa Sudamericana, είναι δεύτερη και εκεί στο -1 από την Ουνιόν Λα Καλέρα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές. Θυμίζουμε στο Sudamericana προκρίνεται στην επόμενη φάση μόνο ο πρώτος από τον κάθε όμιλο.

Η Κοριτίμπα βρίσκεται εντός ζώνης Sudamericana στο Brasileirao, είναι στη δέκατη θέση με επτά βαθμούς συγκομιδή ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Μαχητική ομάδα η φιλοξενούμενη, παίζει χωρίς σκοπιμότητες, δεν αποτελεί προτεραιότητα το Κύπελλο, αν και το χτύπησε το πρώτο ματς. Την έχει προδώσει η άμυνά της τελευταία, αλλά είναι το στυλ της τέτοιο εξάλλου. Εκτός έδρας δυσκολεύεται πάντως να πάρει αποτέλεσμα και δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία, ενώ μετράει 5 σερί Goal/Goal και over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Κύπελλο είναι μια διαφορετική ιστορία, αλλά η Κοριτίμπα δεν αλλάζει εύκολα στυλ, ενώ στον δρόμο έχει θέματα με το να εξασφαλίσει αποτέλεσμα. Η Σάντος είναι στα πάνω της, της βγαίνουν τα ματς, ενώ ως γηπεδούχος μετά πέντε σερί νίκες. Το μομέντουμ, η ποιότητα και η φόρμα των επιθετικών της Σάντος οδηγούν στον άσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντος - Κοριτίμπα: 1 (απόδοση 1.84), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ