ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πιέζεται το διπλό της Μπορντό

Το λογότυπο της Μπορντό
Το λογότυπο της Μπορντό 2021 AP PHOTO/BOB EDME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Μπορντό στη φετινή Ligue 2.

Με το παιχνίδι της Πο κόντρα στην Μπορντό ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας (21:45 Live από το SPORT24).

Η Μπορντό πέρυσι τερμάτισε τρίτη, χάνοντας την άνοδο στη Ligue 1 κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της. Την προτελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 στο Ανεσί, ενώ την τελευταία το παιχνίδι της με τη Ροντέζ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού μετά το γκολ της αντιπάλου στο 22', οπαδός των γιρονδίνων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε τον σκόρερ.

Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι διεκόπη με υπαιτιότητα της Μπορντό, η οποία μάλιστα τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού για το φετινό πρωτάθλημα. Παρά το άδοξο φινάλε την περσινή σεζόν, η διοίκηση διατήρησε στον πάγκο τον τεχνικό Νταβίντ Γκιον, ο οποίος υπό αντίξοες συνθήκες παρουσίασε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Υπάρχει λοιπόν αισιοδοξία, ότι φέτος η Μπορντό θα έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή τη φορά μάλιστα θα καταφέρει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Άλλωστε, είναι από τις βαριές φανέλες της κατηγορίας και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα φαβορί.

Στον αντίποδα, για την Πο είναι επιτυχία ότι τρεις σερί σεζόν κατάφερε να παραμείνει στη Ligue 2. Φέτος πάντως, ξεκινάει τη σεζόν με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της και με νέο τεχνικό. Η εικόνα της στα φιλικά δεν ήταν ενθαρρυντική, αφού δεν έκανε καμία νίκη (0-2-3) και έβαλε μόλις δύο γκολ. Στην πρόβα τζενεράλε κόλλησε στο 0-0 με την Μπερζεράκ, ομάδα Δ' κατηγορίας στη Γαλλία.

Συν τοις άλλοις, η Πο έχει για την πρεμιέρα τρεις τιμωρημένους, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του βασικού χαφ Σεβέ. Απολύτως φυσιολογικά το διπλό της Μπορντό δέχεται πιέσεις και από τιμές κοντά στο 2.00 έχει υποχωρήσει σε αρκετές εταιρίες κάτω από το 1.90. Οι γιρονδίνοι χρειάζονται ένα καλό ξεκίνημα αφενός για να "σβήσουν" το -1, αφετέρου για να στείλουν άμεσα το μήνυμα ότι φέτος είναι η χρονιά τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πο – Μπορντό: 2 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ