BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί στο 5.32 από όλη την Ευρώπη

Ο φορ της Μονακό, Μπεν Γεντέρ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ναντ
Ο φορ της Μονακό, Μπεν Γεντέρ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ναντ © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com περιλαμβάνει ένα παρολί απόδοσης 5,32 με τα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Οστάνδης με την Άντβερπ για το Κύπελλο Βελγίου. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους, μιας και στα τελευταία 6 ματς για όλες τις διοργανώσεις μετρούν 3 νίκες, 2 ήττες αλλά και 1 ισοπαλία. Παρόμοια εικόνα έχει και η περσινή πρωταθλήτρια Αντβέρπ, η οποία μετράει 4 νίκες αλλά και 2 ήττες. Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι ότι δεν έχει χάσει σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Οστάνδη, η οποία έκανε την τελευταία της εντός έδρας νίκη κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο, το 2018. Η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων μας οδηγεί στα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2.5 σε απόδοση 1.80 το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ρουέν με την Μονακό για το Κύπελλο Γαλλίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι στο ζευγάρι, με δεδομένο πως είναι σε πολύ καλή φόρμα, μετρώντας 3 νίκες, 2 ισοπαλία αλλά και μόλις 1 ήττα στα τελευταία 6 ματς. Η Ρουέν από την άλλη, μετά το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, μετράει πλέον 2 σερί ήττες. Χαρακτηριστικό για τη Μονακό είναι ότι στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Γι' αυτό και θα πάμε σε combo επιλογή, με το 2 μαζί με το Over 2.5 να προσφέρονται σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Αντάλιασπορ με την Μπεσίκτας για το τουρκικό Κύπελλο. Την πρώτη της ήττα μετά από ένα αήττητηο σερί πέντε αγώνων γνώρισε η Αντάλιασπορ, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (0-2). Η Μπεσίκτας από την άλλη έχει τα πάνω και τα κάτω στα τελευταία παιχνίδια, καθώς μετράει 3 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της. Η έδρα αποτελεί το μεγάλο όπλο των γηπεδούχων φέτος, διατηρώντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, παραμένοντας αήττητοι στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που έχουν μπει λιγότερα από 2.5 τέρματα στα τελευταία 4 από τα 5 παιχνίδια τους. Παρόλα αυτά, η παράδοση των αναμετρήσεων μας οδηγεί να ποντάρουμε στα γκολ, καθώς στα 4 από τα 6 μεταξύ τους ματς, είχαμε περισσότερα από 2.5 γκολ. Γι' αυτό κι επιλέγουμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 1.72.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Οστάνδη – Αντβέρπ: Over 2.5 (απόδοση 1.80), 21:00
  • Ρουέν – Μονακό: 2 & Over 2.5 (απόδοση 1.72), 21:45
  • Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας: Over 2.5 (απόδοση 1.72), 19:45

Απόδοση τριάδας: 5.32

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προτάσεις από τα κορυφαία και όχι μόνο πρωταθλήματα και τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ