BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί 5 επιλογών από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σαουθάμπτον για τη φάση των 16 του FA Cup 2023-2024 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σαουθάμπτον για τη φάση των 16 του FA Cup 2023-2024 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 AP

Η πεντάδα του Freetips247.com από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για το Σάββατο (02/03).

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Νότιγχαμ με τη Λίβερπουλ. Δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της η Νότιγχαμ, η οποία είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας ενώ μάλιστα είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο για αφαίρεση βαθμών λόγω παράβασης FFP. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στα τελευταία έξι ματς στην Premier League μετράει μόλις μία νίκη, έχοντας παράλληλα τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Εσχάτως αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1). Από την άλλη, μετά την κατάκτηση του Carabao Cup κόντρα στην Τσέλσι, η Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Άλλωστε, η ομάδα του Κλοπ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στην Premier League και σήμερα θα επιδιώξει να το κάνει με ευρύ σκορ. Στο Κύπελλο απέκλεισε την Σαουθάμπτον (3-0). Επιλογή μας το 2 & Over 1,5 στο 1.70.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ρεμς – Λιλ. Δύο ομάδες που δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους. Από τη μία η Ρεμς είναι στην 8η θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς και από την άλλη η Λιλ που είναι 5η αλλά με τέσσερις βαθμούς περισσότερους. Η αποψινή γηπεδούχος προέρχεται από δύο νίκες, δύο ισοπαλίες αλλά και δύο ήττες, ενώ η φιλοξενούμενη στα τελευταία έξι ματς έχει απολογισμό 3-1-2. Πάντως στους τελευταίους 5 αγώνες της Λιλ, μπήκαν περισσότερα από 2,5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Επιλέγουμε το Goal/Goal το οποίο θα το συνδυάσουμε με το Under 3,5 σε απόδοση 2.92.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρίτη επιλογή μας το ματς Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Βόλφσμπουργκ η οποία στα τελευταία έξι ματς παραμένει χωρίς νίκη, ούσα 13η στη βαθμολογία της Bundesliga με 25 βαθμούς. Σε αυτό τον αριθμό αγώνων, οι Λύκοι έχουν πέντε ισοπαλίες αλλά και μία ήττα! Σε καλύτερο φεγγάρι είναι η Στουτγκάρδη η οποία παραμένει χωρίς ήττα στα τελευταία πέντε, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες αλλά και μία ισοπαλία, αυτή της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Κολωνία με 1-1. Επιπλέον, στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της Στουτγάρδης, μπήκαν περισσότερα από 2,5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Γι' αυτό και θα επιλέξουμε το συγκεκριμένο στατιστικό σε απόδοση 1.72.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα η Βαλένθια κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, μετράει τρεις νίκες αλλά, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Αυτός ο απολογισμός αποτελεσμάτων την έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς. Από την άλλη, η Ρεάλ συνεχίζει ακάθεκτη ούσα πρώτη στη βαθμολογία με 65 βαθμούς Την περασμένη αγωνιστική πήρε το ντέρμπι με την Σεβίλλη με 1-0 με το γκολ του Μόντριτς κι έτσι αύξησε τη διαφορά από την δεύτερη Ζιρόνα στους οκτώ βαθμούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Γι' αυτό και επιλέγουμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 2.18.

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας, με τον αγώνα Μόντσα - Ρόμα. Έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της η Μόντσα στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, μιας κι έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στα τελευταία πέντε, μετρώντας τρεις νίκες αλλά και δύο ισοπαλίες. Έτσι, σήμερα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς. Από την άλλη, η Ρόμα έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Ειδικά όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, όπου έχει πανηγυρίσει μόλις τέσσερις νίκες, έχοντας επίσης έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Στους τελευταίους 6 αγώνες της Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2,5 γκολ (στη διοργάνωση Serie A). Γι' αυτό και επιλέγουμε τα γκολ και συγκεκριμένα με το 2-3 σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Λίβερπουλ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Ρεμς – Λιλ: Goal/Goal & Under 3,5 (απόδοση 2.92), 18:00
  • Μόντσα – Ρόμα: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
  • Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη: Over 2,5 (απόδοση 1.72), 19:30
  • Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.18), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ