ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παραπαίει η Σάντος, με το δεξί ο Λάζε στην Μποταφόγκο

Ο Μπρούνο Λάζε στον πάγκο της Γουλβς
Ο Μπρούνο Λάζε στον πάγκο της Γουλβς AP PHOTO/JON SUPER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Σάντος με την Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρωτάθλημα της Serie A στη Βραζιλία. Στο Σάο Πάουλο η Σάντος φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μποταφόγκο (22:00 Open Hybrid, Live από το SPORT24), η οποία έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εκκίνηση με 13 νίκες στις πρώτες 15 αγωνιστικές!

Η Μποταφόγκο, του Τικίνιο (πρώην άσος του Ολυμπιακού, πρώτος σκόρερ φέτος της Φόγκο με 10 γκολ) είναι στο +10 από τη δεύτερη Γκρέμιο και ασφαλώς αυτή τη στιγμή φιγουράρει ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 2.15. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της, σε αναμέτρηση του Μπραζιλεϊράο, ο Μπρούνο Λάζε.

Ο πρώην τεχνικός της Γουλβς και της Μπενφίκα, που αντικατέστησε τον Λουίς Κάστρο, έκανε ντεμπούτο την Τετάρτη με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Πατρονάτο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρότι χρησιμοποίησε εναλλακτική σύνθεση, πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" του Κόπα Σουνταμερικάνα, αφού στο πρώτο ματς η Μποταφόγκο είχε κερδίσει με 2-0 στην Αργεντινή.

Μετά τη μεσοβδόμαδη ισοπαλία, η Φόγκο συμπλήρωσε αήττητο σερί δέκα επίσημων αγώνων (7-3-0). Αντίθετα, η Σάντος βρίσκεται σε τραγική φόρμα, αφού στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές έχει ρεκόρ 1-3-5. Προέρχεται μάλιστα, από την εκτός έδρας συντριβή με 4-1 στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σάντος είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί είναι φανερό πως φλερτάρει φέτος με τον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας της. Όπως είναι φυσικό, στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ανησυχία και αναβρασμός, ενώ την ίδια στιγμή ο τεχνικός Πάουλο Τούρα δεν δείχνει ικανός να εμπνεύσει τον κόσμο και την ομάδα.

Παρότι η Σάντος διατηρεί εξαιρετική παράδοση όταν φιλοξενεί την Μποταφόγκο, το διπλό είναι φυσιολογικά φαβορί, διότι οι δύο ομάδες φέτος διαγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Άλλωστε, η αποψινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι.

Αναμενόμενο λοιπόν ότι η νίκη της Μποταφόγκο από τα αρχικά 2.40-2.50 υποχώρησε στο 2.05-2.10 κατά μέσο όρο. Παίζεται και με Under 3,5 στο 2.60, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν μακράν την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας (7 γκολ παθητικό) και μετρούν 13 σερί Under 2,5 ανεξαρτήτως διοργάνωσης!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντος – Μποταφόγκο: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.60), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ