TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πανηγυρικό το κλίμα στην Ουγγαρία, δεν αρκεί το κίνητρο του Μαυροβουνίου

Οι παίκτες της Σλοβακίας πανηγυρίζουν νίκη κόντρα στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2024 | 16 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Σλοβακίας πανηγυρίζουν νίκη κόντρα στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2024 | 16 Οκτωβρίου 2023 @2023 FREDERIC SIERAKOWSKI/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει δυνατό παιχνίδι με αποδόσεις στο 2.70 και στο 4.33 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης για το Euro, αρκετές ομάδες έχουν κλείσει θέση για τα γήπεδα της Γερμανίας. Μία εξ αυτών είναι η Ουγγαρία, μετά την ισοπαλία 2-2 στη Βουλγαρία και πλέον σήμερα θέλει να εξασφαλίσει και την πρωτιά στον όμιλο, η οποία είναι σημαντική για την κλήρωση στη συνέχεια.

Δημιουργεί αρκετές φάσεις η ομάδα του Μάρκο Ρόσι, σκοράρει με άνεση, αυτή η φιλοσοφία βεβαίως παραχωρεί το δικαίωμα και στους αντιπάλους της να βρουν χώρους και να απειλήσουν. Το Μαυροβούνιο έχει κίνητρο, καθώς σε περίπτωση νίκης στην Βουδαπέστη και παράλληλα ήττας των Σέρβων από την Βουλγαρία, παίρνει την πρόκριση ως δεύτερο. Δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά την προσπάθεια θα την κάνει. Ο κόουτς Ραντούλοβιτς έδειξε ικανοποιημένος από την νίκη επί των Λιθουανών, ζήτησε από τους παίκτες του ανάλογη εικόνα, αναγνωρίζοντας βεβαίως την μεγάλη δυσκολία της αποστολής.

Παραπαίει η Βοσνία, με... φόρα και ψυχολογία η Σλοβακία

Η Βοσνία πάει από το κακό στο χειρότερο, την Πέμπτη διασύρθηκε 4-1 από το Λουξεμβούργο, τραγική η εικόνα της από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχει αλλάξει 3 προπονητές σε αυτή την προκριματική φάση, ούτε ο Σάβο Μιλόσεβιτς δείχνει ικανός να την αλλάξει, όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στα play off του Μαρτίου, μήπως μπορέσει και πάρει εκεί ένα από τα 3 εναπομείναντα εισιτήρια για το Euro.

Εκτός της κακής εικόνας, πρόβλημα αποτελεί και η κόντρα των οπαδών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας, αρκετοί φοβούνται αντιδράσεις σήμερα. Από την άλλη πλευρά η Σλοβακία πανηγυρίζει την πρόκριση, ως δεύτερη πίσω από την Πορτογαλία, συνέτριψε 4-2 την Ισλανδία, έπαιξε επιθετικά από την πρώτη στιγμή, αυτό κάνει σε όλη την προκριματική φάση και αποδίδει. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ο κόουτς, Φραντσέσκο Καλτσόνα, κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων πλέον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βγάζει ανωτερότητα η Ουγγαρία, προκρίθηκε δίκαια, μπορεί να κλείσει νικηφόρα τα προκριματικά, είναι καλύτερη ομάδα από το Μαυροβούνιο, που ναι μεν έχει κίνητρο, αλλά δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στην Βουδαπέστη. Θα πάμε με την νίκη των γηπεδούχων, ένα γκολ μπορεί να έρθει από τους φιλοξενούμενους.

Κακή η εικόνα της Βοσνίας, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό σκέλος, έχει αρκετά θέματα να λύσει, οι Σλοβάκοι με ψυχολογία στα ύψη μπορούν να κερδίσουν και στη Ζένιτσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουγγαρία – Μαυροβούνιο: 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.33), 16:00
  • Βοσνία – Σλοβακία: 2 (απόδοση 2.70), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ