BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Παλεύει να χωθεί σφήνα με το 5.50

Ο Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νιούκαστλ σε φιλική αναμέτρηση, Φιλαδέλφεια | Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Ο Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νιούκαστλ σε φιλική αναμέτρηση, Φιλαδέλφεια | Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 © 2023/CHRIS SZAGOLA/AP IMAGES

Δυνατά ματς σε Τορίνο και Λονδίνο και η μελέτη των αγώνων οδηγεί σε δύο ειδικά στοιχήματα σε αποδόσεις 2.75 και 5.50

Απότομη προσγείωση πριν τη διακοπή για την Τότεναμ, η οποία οδηγούσε την κούρσα της Premier League, όμως ήρθε αρχικά η ήττα με 4-1 από την Τσέλσι (έπαιζε με εννιά παίκτες) και ύστερα το 2-1 από τη Γουλβς, σε ματς όπου κέρδιζε μέχρι το 90+1’. Ιδανικό επομένως μοιάζει το τάιμινγκ για τα σπιρούνια του Ποστέκογλου, ο οποίος έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ γεμάτο απουσίες για το ερχόμενο απαιτητικό ματς με την Άστον Βίλα. Ενδεικτικά, θα λείψουν μεταξύ άλλων λόγω τιμωρίας ο Ρομέρο και ο Μπισουμά, πάγια στα πιτς ο κομβικός Μάντισον.

Από το καλό στο καλύτερο η Άστον Βίλα, παλεύει να χωθεί ανάμεσα στα μεγαθήρια της κατηγορίας και προς το παρόν τα καταφέρνει, επιδεικνύοντας ικανοποιητική εικόνα και στο Conference League. Μαεστρικός στην πορεία αυτή ο Όλι Γουότκινς με έξι γκολ και πέντε ασίστ, ενώ συνολικά μέσα στο 2023 έχει συμμετοχή σε 26 γκολ (18 γκολ, 8 ασίστ), πίσω μονάχα από Χάαλαντ και Σαλάχ στον τομέα αυτόν.

Διαβασμένο το σετάκι, υπολογίζοντας την κακή φόρμα της Τότεναμ πριν τη διακοπή, όπως και τις πολλές σημαντικές απουσίες της, την ίδια στιγμή που η Άστον Βίλα πετούσε. Ένα διπλό για τους Βίλενς δεν θα ήταν διόλου απίθανο και μπορεί να συνδυαστεί με το anytime του Γουότκινς, ο οποίος περνάει... καλά γενικότερα στην έδρα της Τότεναμ, σκοράροντας στις δύο από τις τρεις τελευταίες συμμετοχές του εκεί. Στο 5.50 το σενάριο αυτό.

Σε πρώτο πλάνο ακόμα το ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ. Χωρίς να κάνουν ιδιαίτερο γκελ στο μάτι συνεχίζουν οι μπιανκονέρι, πήγαν στη διακοπή με σερί 6-1-0, δεχόμενοι μονάχα ένα γκολ στο ίδιο διάστημα. Αθόρυβα στο -2 από την κορυφή και την προσεχή τους αντίπαλο, βοηθάει αναμφίβολα και η έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Στον αυτόματο πιλότο η Ίντερ με έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League, διαθέτει την κορυφαία άμυνα της Serie A και θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά το τέλος του ντέρμπι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μάχη επομένως ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές άμυνες, υπάρχει και ο χαρακτήρας του ντέρμπι, επομένως ίσως τις δούμε πιο προσεκτικές, με τη διακοπή των εθνικών που μεσολάβησε. Εντυπωσιακό το γεγονός πως η Ίντερ έχει δεχθεί μονάχα ένα γκολ στο α’ ημίχρονο των αγώνων της, ενώ η Γιουβέντους τρία.

Αυτό αποτελεί μια βάση και μας στέλνει στο συμπέρασμα πως τα παιχνίδια τους παίρνουν μπρος στο β’ ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, το ζευγάρι είναι άκρως οριακό, θα δώσουμε ένα ελαφρύ κλικ στην Ίντερ, η οποία έχει πιο πειστική εικόνα ως τώρα. Στο 2.75 το combo του Χ2 (διπλή ευκαιρία) και να επιτευχθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Άστον Βίλα: 2 & Γουότκινς anytime (απόδοση 5,50), 16:00
  • Γιουβέντους – Ίντερ: Χ2 & να επιτευχθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (απόδοση 2,75), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ