TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει τη θέση του ο Στιλιτάνο στην Ιντεπεντιέντε

Independiente's Nicolas Vallejo celebrates scoring his side´s second goal against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Independiente's Nicolas Vallejo celebrates scoring his side´s second goal against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2023 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Δύο από τις χειρότερες ομάδες αυτή την περίοδο στην Αργεντινή κοντράρονται στο Μπουένος Άιρες. Ιντεπεντιέντε εναντίον Κολόν Σάντα Φε με έπαθλο την ηρεμία εκτός από τους τρεις βαθμούς. Ποντάρισμα στο 2.02.

Τρομερό ματς διεξάγεται στο Μπουένος Άιρες τα ξημερώματα. Η Ιντεπεντιέντε τίθεται αντιμέτωπη με την Κολόν Σάντα Φε σε μια αναμέτρηση που η μια έχει περισσότερο ανάγκη τη νίκη από την άλλη. Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή αγωνιστική φάση. Μετά από επτά αγωνιστικές η Ιντεπεντιέντε έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς, ενώ η Κολόν είναι τελευταία με τέσσερις βαθμούς και χωρίς νίκη στη Liga Profesional ως τώρα.

Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η οικοδέσποινα, που… έβγαλε μόνη τα μάτια της κόντρα στην Μπαράκας εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 5’, ενώ από το 28’ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο. Της πήγε στραβά το ματς. Ο Στιλιτάνο παίζει το… κεφάλι του απόψε, εάν χάσει θα απολυθεί, είναι κοινή λογική μετά από το τελεσίγραφο που του έδωσε η διοίκηση. Θα πάει πιο επιθετικά σήμερα με σκοπό να χτυπήσει τις αδυναμίες της Κολόν, που είναι κάτι παραπάνω από έντονες.

Το κλίμα στην Κολόν δεν είναι καλό, ο κόσμος είναι στα κάγκελα με αυτά που βλέπει. Ο Γκοροσίτο δεν έχει χάσει την ψυχραιμία του, είναι ένας έμπειρος τεχνικός και ζήτησε υπομονή από τους οπαδούς, αλλά δεν φαίνεται να έχουν οπλιστεί και με ιδιαίτερη υπομονή για την ώρα με αυτά που βλέπουν. Τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι τρεις με σκορ 1-1. Στο τελευταίο χρονικά ματς έφεραν το εν λόγω σκορ κόντρα στη Νιούελς, παρότι προηγήθηκαν στο 16’ οι οικοδεσπότες, η Νιούελς όμως ισοφάρισε στο 68’, αφού η ομάδα του Γκοροσίτο δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς, ενώ στο 74’ Μπενίτεζ αστόχησε σε πέναλτι. Πειθαρχικό παράπτωμα για τον ποιοτικό επιθετικό Μπράιν Φερνάντεζ, εκτός και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Φαρίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Στιλιτάνο παίζει τη θέση του, η Ιντεπεντιέντε είναι σε καλύτερη φάση στο εσωτερικό, το κλίμα στην Κολόν είναι περίεργο, ενώ η ομάδα κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα. Η ανάγκη είναι έκδηλη και στις δύο, αλλά επικρατεί μεγαλύτερη ψυχραιμία στη γηπεδούχο και ο κόσμος θα προσπαθήσει να στηρίξει την ομάδα απόψε. Κομβικές οι απουσίες της Κολόν. Στο 2.02 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Κολόν Σάντα Φε: 1 (απόδοση 2.02), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ