ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παίρνει ρεβάνς η Σλοβακία, σκοράρει το Αζερμπαϊτζάν

Ο άσος της Σλοβακίας, Πάτρικ Χροσόφσκι στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού για το Nations League
Ο άσος της Σλοβακίας, Πάτρικ Χροσόφσκι στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού για το Nations League © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις δύο αναμετρήσεις από τον τρίτο όμιλο της League C.

Με δύο αναμετρήσεις από τον τρίτο όμιλο συνεχίζεται το πρόγραμμα στη Γ' Κατηγορία του Nations League. Ντέρμπι κορυφής στην Αστάνα, όπου το αήττητο Καζακστάν υποδέχεται τη Σλοβακία (17:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Καζακστάν - Σλοβακία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά την περασμένη Δευτέρα, στην Τρνάβα, με το Καζακστάν να φτάνει σε μία ανέλπιστη νίκη με 1-0, σε ματς που η κατοχή ήταν 72-28 και οι τελικές 17-8. Η Σλοβακία είχε ευκαιρίες για να περισώσει τουλάχιστον την ισοπαλία, ωστόσο δεν τα κατάφερε και αυτό το αποτέλεσμα είχε ως συνέπεια την απομάκρυνση του τεχνικού, Στέφαν Τάρκοβιτς.

Στο πρώτο παιχνίδι με το υπηρεσιακό δίδυμο Σλόβακ και Μίνταλ, η Σλοβακία κέρδισε με 1-0 (81') στο Μπακού το Αζερμπαϊτζάν με γκολ του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος πάντως συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το αποψινό ματς.

Η ουσία είναι πως οι Σλοβάκοι έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από το Καζακστάν και μείωσαν στο -1 τη διαφορά τους από την κορυφή. Απόψε έχουν την ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα τους και να προσπεράσουν τους Καζάκους, οι οποίοι έχουν υπερβάλει εαυτό μέχρι στιγμής.

Το Καζακστάν μετά τις τυχερές νίκες με Αζερμπαϊτζάν και Σλοβακία έφερε 1-1 στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, κόντρα στη Λευκορωσία. Προηγήθηκε νωρίς (13'), είχε 2-3 ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, όμως ισοφαρίστηκε στο 84' και στο 92' γλίτωσε από δοκάρι την ανατροπή.

Το εντυπωσιακό με το Καζακστάν είναι πως έχει μαζέψει επτά βαθμούς μέχρι στιγμής, παρότι σε όλα τα ματς είχε λιγότερες τελικές από τους αντιπάλους. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι Καζάκοι έχουν εκδηλώσει 24 τελικές κι έχουν δεχθεί 54! Το αντίστοιχο νούμερο της Σλοβακίας είναι 46-18.

Λογικό φαβορί το διπλό στο 1.75. Παίζεται και σε combo με το Under 3,5 στο 2.15, αφού και τα τρία ματς των Σλοβάκων στον όμιλο έχουν κριθεί στο γκολ.

Αζερμπαϊτζάν - Λευκορωσία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται τη Λευκορωσία σε ένα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Το Αζερμπαϊτζάν άξιζε κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου με το Καζακστάν στην Αστάνα (2-0) και τη Λευκορωσία στο Νόβι Σαντ (0-0). Την Παρασκευή, η ομάδα του Τζιάνι Ντε Μπιάζι έπαιξε για το 0-0 με τη Σλοβακία και πλησίασε την ισοπαλία, αλλά τελικά λύγισε με 1-0 στο 81'.

Οι Αζέροι μέχρι στιγμής είναι άσφαιροι στο γκρουπ, ωστόσο το αποψινό παιχνίδι με τους Λευκορώσους φαντάζει η κατάλληλη ευκαιρία για να σπάσουν την κακοδαιμονία. Άλλωστε, το Αζερμπαϊτζάν, βάσει ευκαιριών και xGoals (1,96 με τη Λευκορωσία, 1,76 με το Καζακστάν), μπορούσε να είχε σκοράρει τόσο με το Καζακστάν, όσο και με τη Λευκορωσία, στον πρώτο γύρο.

Στο 1.45 το Over 0,5 γκολ των γηπεδούχων. Αν ζητήσουμε παράλληλα και το Under 1,5 γκολ της Λευκορωσίας, φτάνουμε σε μία απόδοση στο 1.80. Σημειώνεται ότι στα τελευταία δέκα ματς, οι Λευκορώσοι έβαλαν πάνω από ένα γκολ μόνο μία φορά, στο φιλικό με την Ινδία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καζακστάν – Σλοβακία: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.15), 17:00
  • Αζερμπαϊτζάν – Λευκορωσία: Αζερμπαϊτζάν Over 0,5 γκολ & Λευκορωσία Under 1,5 γκολ (απόδοση 1.80), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ