ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με τέσσερις σκόρερ

Ο Βίκτορ Μπόνιφεϊς πανηγυρίζει γκολ της Λεβερκούζεν απέναντι στην Καραμπάγκ | 9 Νοεμβρίου 2023
Ο Βίκτορ Μπόνιφεϊς πανηγυρίζει γκολ της Λεβερκούζεν απέναντι στην Καραμπάγκ | 9 Νοεμβρίου 2023 @2023 AZIZ KARIMOV/AP IMAGES

Ποντάρισμα με τέσσερις σκόρερ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πραγματικό τανκ

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στην Bundesliga της Γερμανίας, στις 16:30 υπάρχει το Φράιμπουργκ – Κολωνία. Σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η γηπεδούχος, με 7 βαθμούς από τα τελευταία της τρία παιχνίδια και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Από τη Φράιμπουργκ ξεχωρίζει ο 29χρονος Γκρέγκοριτς. Ο υψηλόσωμος (1.93) Αυστριακός επιθετικός έχει σκοράρει ήδη δύο φορές σε αυτόν το μήνα, είναι σε κέφια και αποτελεί καλή επιλογή για anytime scorer στο 3.10.

Μένουμε στην Bundesliga και δύο ώρες αργότερα υπάρχει το παιχνίδι ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Πραγματικό ρεσιτάλ φέτος η Λεβερκούζεν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, αλλά ήταν απέναντι σε Ντόρτμουντ, Στουτγάρδη και τώρα θέλει να αντιδράσει. Θα είναι υποψιασμένη μετά από αυτό που έκανε η Άϊντραχτ στην Μπάγερν. Πραγματικό τανκ στην επίθεση της Λεβερκούζεν ο Βίκτορ Μπονιφάς. Ο Νιγηριανός επιθετικός δίνει σόου φέτος με 8 γκολ σε 14 συμμετοχές, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στο 1.75 να σκοράρει anytime.

Το απόγευμα (19:00) στη Serie A της Ιταλίας μάς ενδιαφέρει το Μπολόνια – Ρόμα. Παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο και σκληρό, με τις δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς και την Μπολόνια να εντυπωσιάζει φέτος. Επιλογή εδώ ο Γιόσουα Ζίρκζι της Μπολόνια. Ο 22χρονος Ολλανδός έχει ήδη κάνει σεζόν καριέρας στην Ιταλία με τα 7 γκολ σε 15 ματς, αξιοποίησε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε μετά την παραχώρηση του Αρναούτοβιτς στην Ίντερ. Έγινε ο αδιαμφισβήτητος βασικός στην επίθεση της Μπολόνια, έχει πετύχει έξι στα οκτώ τελευταία των ροσομπλού, μαζί με το ζευγάρι που σημείωσε στην εκτός έδρας νίκη επί της Σαλερνιτάνα. Ποντάρουμε ξανά στη φόρμα του για να σκοράρει στο ματς με τη Ρόμα, σε απόδοση 4.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με την πρώτη κατηγορίας της Ισπανίας. Το βράδυ (22:00) η Ρεάλ φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το 1-1 εκτός έδρας με την Μπέτις. Ο διεθνής Άγγλος Τζουντ Μπέλινγκχαμ βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση. Σκόραρε με την Μπέτις και φέτος στο πρωτάθλημα μετράει 12 γκολ σε 14 συμμετοχές! Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ και προφανής επιλογή να σκοράρει anytime στο επόμενο ματς, κάτι που πληρώνει 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ - Κολωνία: Να σκοράρει ο Γκρέγκοριτς (απόδοση 3.10), 16:30
  • Λεβερκούζεν - Άιντραχτ: Να σκοράρει ο Μπονιφάς (απόδοση 1.75), 18:30
  • Μπολόνια - Ρόμα: Να σκοράρει ο Ζίρκζι (απόδοση 4.00), 19:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ: Να σκοράρει ο Μπέλινγκχαμ (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ