ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με τα βαριά χαρτιά

Ο Χοσέλου της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λας Πάλμας για τη La Liga 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χοσέλου της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λας Πάλμας για τη La Liga 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ανάλυση και προγνωστικά για τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές μονομαχίες και στοίχημα σε τρεις επιλογές μέχρι το 2.65.

Γεμάτο και πολύ ενδιαφέρον το κυριακάτικο πρόγραμμα στις μεγάλες λίγκες. Σημαντική παράμετρος σε αυτό το restart φυσικά, η παράμετρος των διεθνών σε κάθε ομάδα και ο βαθμός καταπόνησης τους, αλλά και το κατά πόσο επηρεάστηκε το όποιο μομέντουμ.

Αρχικά από την Premier League, μένουμε στο Τότεναμ – Άστον Βίλα. Η Τότεναμ όπως και στα δυο πριν τις εθνικές, έτσι και τώρα μπαίνει με χτυπητές και καίριες απουσίες. Οι Ρομέρο, φαν Φεν είναι το δίδυμο των βασικών στόπερ, ο Μπισούμα το σημαντικότερο εργαλείο του κέντρου και ο Μάντισον το μυαλό και η πινελιά στη δημιουργία. Δεν αναπληρώνονται αυτά τα κενά.

Με φουλ γκάζια η Άστον Βίλα, ο Έμερι έχει πετύχει να ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση στους παίκτες του, μιλάμε άλλωστε για μια ομάδα που μετράει 19 πόντους συγκομιδή σε οκτώ ματς μετά το κενό των εθνικών το Σεπτέμβρη, την υψηλότερη στην κατηγορία. Το διπλό αναπόφευκτα πιέζεται, οριακά στο 2.65.

Από τη Γαλλία έχει ζουμί το Λιόν - Λιλ. Η Λιόν έκανε διπλό πριν τη διακοπή στη Ρεν, όμως ουσιαστικά έπαιξε όλο το ματς με παίκτη παραπάνω (αποβολή στο 6’), δεν έπεισε. Ο Γκρόσο παραμένει στον πάγκο μέχρι νεοτέρας, αλλά τις τελευταίες ημέρες έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Σαμπάολι, οπότε η ατμόσφαιρα είναι μπερδεμένη. Παράλληλα, τα προβλήματα μεγαλώνουν, ξαναχτύπησε ο Τολισό, είναι αμφίβολος και ο Κακερέ.

Η Λιλ μπορεί φέτος να μην είναι τόσο θεαματική, όμως σίγουρα είναι πιο στριφνή και παίζοντας πιο προσεκτικά οι βαθμοί έρχονται ευκολότερα. Πατάει πάνω στη δεύτερη καλύτερη άμυνα που διαθέτει και μπροστά έχει την αποτελεσματικότητα για επαγγελματικές νίκες. Φαβορί του 2/40 το διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σκληρό πρόγραμμα, όπως άλλωστε σχεδόν πάντα, στην Ισπανία, εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις, σε μια σεζόν όπου ως τώρα έχει προσφέρει ουκ ολίγες εκπλήξεις. Η Ρεάλ μπαίνει στην αγωνιστική βλέποντας την πλάτη της Ζιρόνα, προφανώς μια πραγματικότητα που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν πως θα βιώνουμε στα τέλη Νοεμβρίου. Μπήκε στο κενό των εθνικών με εμφατική 5άρα επί της Βαλένθια, ξεσπώντας ύστερα από την γκέλα του εντός 0-0 με τη Βαγιεκάνο. Ταξιδεύει στην έδρα της Κάδιθ και φυσικά μιλάμε για ένα απόλυτα must win τεστ, αφού συν τοις άλλοις θα περάσει έστω και προσωρινά πρώτη στον πίνακα, μιας και η Ζιρόνα έχει ιδιαίτερα απαιτητικό ματς αύριο, υποδεχόμενη την Μπιλμπάο.

Ναι μεν με απώλειες – ελέω εθνικών- κάποιων κομβικών παικτών οι Μαδριλένοι, όμως το βάθος του ρόστερ και η ποιότητα που αυτό έχει, την κάνουν ξεκάθαρο φαβορί, απέναντι σε μια αντίπαλο που μπήκε στη διακοπή χωρίς νίκη σε οκτώ ματς. Από τα στέρεα κυριακάτικα φαβορί το διπλό στο 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2,65) 16:00
  • Κάδιθ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (απόδοση 1.55) 19:30
  • Λιόν – Λιλ: 2 (απόδοση 2.40) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ