ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με σημεία και γκολ

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών με δυνατά bets σε γκολ και σημεία από Αυστραλία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Στην Αυστραλία το πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στο Περθ Γκλόρι και τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Οι γηπεδούχοι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και με συνολικά 6 ήττες σε 10 ματς. Στο τελευταίο τους γνώρισαν την ήττα με 4-2 από τους Σέντραλ Κόαστ Μαρίνερς. Αντίθετα, η Μέλμπουρν Βίκτορι με ψυχολογία χάρη στην τελευταία νίκη, αλλά και αξιόπιστη εν γένει, είναι η μόνη ομάδα της λίγκας που παραμένει αήττητη (απολογισμός 5-5-0). Σωστό φαβορί το διπλό στο 1.70.

Οι Πορτογάλοι σε φουλ ρυθμούς και το Σάββατο υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Ξεκινάμε με την αναμέτρηση στις 17:30, όπου η Φαρένσε υποδέχεται τη Ζιλ Βιθέντε. Από ήττα η γηπεδούχος, το βαρύ 4-0 στην έδρα της Εστορίλ. Ματς στο οποίο είχε μεγάλες ευκαιρίες και σίγουρα δικαιούταν γκολ. Αναπνέει καλύτερα η Ζιλ Βισέντε μετά το 1-0 επί της Μποαβίστα. Πρόκειται για ομάδες με επιθετικές αρετές και συνήθως ψηλά σκορ.

Επιλογή το Over 2,5 στο 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Συνεχίζουμε με μια δεύτερη επιλογή από την Πορτογαλία και στεκόμαστε στο Αρούκα – Μπενφίκα. Σε τρομερή κατάσταση η Αρούκα, φορμαρισμένη, με αήττητο τεσσάρων αγώνων και δέκα βαθμούς σε αυτό το διάστημα, ενώ σκοράρει κατά ριπάς. Παραμένει αήττητη με τον Ντάνιελ Σόουζα στο τιμόνι, πέρασε με 4-1 από την έδρα της Αμαδόρα. Η Μπενφίκα 3-0 τη Φαμαλικάο και τη βοηθά αυτό το αποτέλεσμα για ακόμη περισσότερη ηρεμία. Σε επιθετικό κρεσέντο η Αρούκα, προφανώς το γκολ το έχει η Μπενφίκα. Μια χαρά επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2.25.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Τουρκία το Σάββατο διεξάγονται τέσσερα ματς. Από αυτά θα κρατήσουμε τον άσο στο Ι. Μπασακσεχίρ – Ντέμιρσπορ. Σε πολύ καλό φεγγάρι η γηπεδούχος, αήττητο τριών αγώνων με 7 βαθμούς, στο τελευταίο της πήρε 1-1 στην έδρα της Τράμπζονσπορ. Από την άλλη, πολλά τα προβλήματά της Ντέμιρσπορ, ιδίως οικονομικής φύσεως. Έφυγαν ήδη κάποιοι παίκτες, ενώ άλλοι σκέφτονται το μέλλον τους. Ο άσος στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περθ Γκλόρι – Μέλμπουρν Βίκτορι: 2 (απόδοση 1.70), 12:45
  • Ι. Μπασακσεχίρ – Α. Ντέμιρσπορ: 1 (απόδοση 1.90), 15:00
  • Φαρένσε – Ζιλ Βιθέντε: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:30
  • Αρούκα - Μπενφίκα: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ