ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με φαβορί στο 1.60+

Μπάλα ποδοσφαίρου σε αναμέτρηση της Premier League Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Φτωχό σε επιλογές το κουπόνι της Δευτέρας, υπάρχει ένα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, ένα Ίντερ – Τζένοα και από εκεί και πέρα ελάχιστα πράγματα. Με τρεις άσους-φαβορί θα ασχοληθούμε, ο πρώτος εξ αυτών από το Έλτσε – Αλκορκόν. Μεγάλες οι μεταξύ τους διαφορές, η γηπεδούχος παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο μήνα και με το πιο πρόσφατο διπλό στην έδρα της Καρταγένα (1-0) πλησίασε την εξάδα και ψάχνει εδώ μια νίκη για να πλασαριστεί σε αυτήν.

Περιορισμένη δυνατοτήτων η Αλκορκόν, που θα παλέψει φέτος για την παραμονή από ό,τι φαίνεται και κόντρα στην Έλτσε θα προσπαθήσει να αμυνθεί και να κλέψει κάποιο αποτέλεσμα. Δίκαιος ο άσος στο 1,60.

Παρόμοιας λογικής το Νόρντζελαντ – Σίλκεμποργκ από τη Δανία. Μακριά η πρώτη από την κορυφή (-12), η συμμετοχή της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ την επηρέασε και έχει χάσει έδαφος. Με ρεκόρ 1-0-1 μέσα στο ’24, η ήττα βέβαια προήλθε από την Κοπεγχάγη (2-0), εκεί όπου η Νόρντζελαντ δεν έδειξε έτοιμη για το μέγεθος της πρόκλησης.

Με πολύ κακούς οιωνούς έχει μπει στο ’24 η Σίλκεμποργκ, 2/2 ήττες με κάτω τα χέρια, η δεύτερη μάλιστα από την προτελευταία Βέιλε (2-0). Κάπως έτσι έκλεισε πάντως και το περασμένο έτος, μεταγραφικά δεν ενισχύθηκε, επομένως δεν γίνεται να αισιοδοξεί κανείς για τη συνέχεια. Κλικ στην ανώτερη Νόρντζελαντ, που πετυχαίνει την αντίπαλο στα χειρότερά του. Νορμάλ ο άσος στο 1,60.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει στο Ραντόμιακ – Σταλ Μίελετς από την Πολωνία. Την πρώτη νίκη στο νέο έτος ψάχνει η Ραντόμιακ, που μπήκε στην επανεκκίνηση με 2/2 ήττες και 0-10 τέρματα (!) και στα δύο ματς όμως πληγώθηκε από γρήγορες αποβολές. Πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των δυνατοτήτων της το 0-0 στην έδρα της Βάρτα Πόζναν, εκεί όπου είχε θετική εικόνα.

Με επιπρόσθετη κούραση από αγώνα που έδωσε την Πέμπτη η Σταλ Μίελετς, πραγματοποιεί υπερβατική πορεία ως τώρα και βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προς τα αριστερά το κίνητρο, την ίδια στιγμή που οι παίκτες της Ραντόμιακ φαίνεται πως στηρίζουν τον τεχνικό Κέντζιορεκ. Στο 1,95 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόρντζελαντ – Σίλκεμποργκ: 1 (απόδοση 1.60), 20:00
  • Ραντόμιακ – Σταλ Μίελετς: 1 (απόδοση 1.95), 20:00
  • Έλτσε – Αλκορκόν: 1 (απόδοση 1.60), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ