BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με δύο βραδινές επιλογές στο 4.00+

Ο Σέρχιο Κανάλες της Μπέτις πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022
Ο Σέρχιο Κανάλες της Μπέτις πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Αντίδραση και μαζί την ευκαιρία να μείνει μια ανάσα από την κορυφή ψάχνει η Μίλαν στο 'Marcantonio Bentegodi', τρίποντο τετράδας θέλει η Μπέτις απέναντι στη σκληροτράχηλη Αλμερία. Επιλογές στο 4.45 και το 4.15.

(21:45) Βερόνα - Μίλαν: Για την 10η αγωνιστική της Serie A η αναμέτρηση στο 'Marcantonio Bentegodi'. Σε κακό φεγγάρι η Βερόνα, που δυσκολεύεται αρκετά να προσαρμοστεί στις πολλές αλλαγές που έκανε το καλοκαίρι στο ρόστερ της. Οι μεταγραφές για την ώρα δεν μπορούν καλύψουν επάξια το κενό των παικτών που αποχώρησαν, γεγονός που αποτυπώνεται στο χορτάρι και τον βαθμολογικό πίνακα.

Τέσσερις ήττες στη σειρά συμπλήρωσε η Βερόνα στο 1-2 από τη Σαλερνιτάνα και το μοναδικό της τρίποντο στο πρωτάθλημα είναι αυτό επί της Σαμπντόρια στις... 4 Σεπτεμβρίου. Με το συνολικό 1Ν-2Ι-6Η και γκολ 8-17 είναι στην 8η θέση με 5 βαθμούς, εντός ζώνης υποβιβασμού και στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας. Τιμωρημένος ο Τσεκερίνι, αμφίβολοι δίνονται οι Κόπολα, Νταβίντοβιτς, Ίλιτς, Λασάνια και Λάζοβιτς.

Πολύ ισχυρό ανταγωνισμό έχει να αντιμετωπίσει φέτος η Μίλαν, στην προσπάθεια της να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Είναι στην 5η θέση, ισόβαθμη με τις Ουντινέζε (4η), Λάτσιο (3η), στο +1 από τη Ρόμα και στο κυνήγι των Νάπολι και Αταλάντα. Μετράει 6Ν-2Ι-1Η και γκολ 18-9, θετικός ο απολογισμός της αλλά φέτος όλα δείχνουν πως κάθε απώλεια μπορεί να κοστίσει ακριβά.

Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League δημιουργεί φθορά, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική ειδικά μετά τις back to back ήττες από την Τσέλσι. Μαζεύτηκαν προβλήματα για τον Πιόλι, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καλάμπρια, Ντε Κέτελαρ, Φλορέντσι, Ιμπραχίμοβιτς, Κιάερ, Μαϊνιάν και Σάλεμακερς.

Η Μίλαν υπερέχει ξεκάθαρα σε όλα τα σημεία της Βερόνα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των ρόστερ ή της δυναμικής στο χορτάρι. Τη στιγμή μάλιστα που οι 'ροσονέρι' θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά το μεσοβδόμαδο 0-2 από την Τσέλσι και να μείνουν μια ανάσα από την κορυφή της Serie A, ο βαθμός δυσκολίας για τους γηπεδούχους ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Θα το παλέψει η Βερόνα, αφού με τη σειρά της καίγεται για βαθμούς, αυτή την εποχή όμως δεν δείχνει να μπορεί να υψώσει εμπόδιο για τη Μίλαν. Με το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 στο 4.45 της Stoiximan να καλύπτει πολλά από τα σενάρια του αγώνα.

(22:00) Μπέτις - Αλμερία: Για την 9η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση στο 'Benito Villamarin' της Ανδαλουσίας. Σε αναζήτηση σταθερότητας η Μπέτις. Ξεκίνησε ιδανικά με 3/3, ακολούθησε η ήττα από τη Ρεάλ, δύο τρίποντα κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Ζιρόνα, η ήττα από τη Θέλτα στη Γαλικία και το 0-0 με τη Βαγιαδολίδ στη Μαδρίτη. Στην 5η θέση με 16 βαθμούς, επιστρέφει στο σπίτι της με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει εντός τετράδας. Καμαράσα, Φεκίρ και Χουάνμι στο ιατρικό δελτίο, τιμωρημένος ο Πετσέλα.

Στοπ στην κατρακύλα έβαλε η Αλμερία επικρατώντας 3-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο. Είχαν προηγηθεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες από Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Μαγιόρκα και Μπιλμπάο, όπου δεν σκόραρε ούτε ένα γκολ! Ήρθε αυτό το ξέσπασμα την προηγούμενη αγωνιστική να της δώσει λίγη από τη χαμένη της ψυχολογία και κυρίως τη δυνατότητα να ανέβει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Έστω και οριακά, αφού με 7 βαθμούς είναι 17η, μόλις στο +1 από την Εσπανιόλ που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Νοκ άουτ οι τραυματίες Μάρτος, Μιλοβάνοβιτς και Νιέτο, τιμωρημένος ο Εμπάρμπα. Στο 50-50 οι Θεντέλες, Τσούμι και Ρόχας.

Η Μπέτις είναι μια ομάδα μετρημένη στο χορτάρι. Της αρέσει να έχει τη μπάλα και τον έλεγχο, δεν παίρνει αχρείαστα ρίσκα, έχει μπόλικη υπομονή και περιμένει τις στιγμές της στο ματς. Σκληρή, με συνοχή στις γραμμές της και καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν. Δεν παρουσιάζει μεγάλη ικανότητα στην εκτέλεση, είναι όμως αξιόπιστη από τη μέση και πίσω.

Στη δύναμη, την πειθαρχία και το τρέξιμο στηρίζεται η Αλμερία. Δεν βολεύεται με τη μπάλα στα πόδια, προτιμά να επιτίθεται άμεσα σε κατάσταση μετάβασης και η δημιουργία της κινείται συνήθως σε χαμηλά επίπεδα. Δεν διαθέτει σημείο αναφοράς στην επίθεση και σκοράρει δύσκολα με εξαίρεση το τελευταίο. Το παλεύει στα μετόπισθεν, αλλά δεν παύει να έχει κενά.

Φαβορί η Μπέτις σε ένα κλειστό ματς, που δύσκολα θα προσφέρει θέαμα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & under 3,5 γκολ & over 5,5 κόρνερ για τη Μπέτις σε απόδοση 4.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ