TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Οριακές καταστάσεις στην Μπόκα, στοίχημα στο 2.50

coach Mariano Herron of Argentina's Boca Juniors gives instructions during a Copa Libertadores Group F soccer match against Venezuela's Monagas SC at Monumental stadium in Maturin, Venezuela, Thursday, April 6, 2023. (AP Photo/Ariana Cubillos)
coach Mariano Herron of Argentina's Boca Juniors gives instructions during a Copa Libertadores Group F soccer match against Venezuela's Monagas SC at Monumental stadium in Maturin, Venezuela, Thursday, April 6, 2023. (AP Photo/Ariana Cubillos) © 2023 ARIANA CUBILLOS/ASSOCIATED PRESS

Στον αστερισμό του Χόρχε Αλμιρόν η Μπόκα Τζούνιορς που ήρθε σε προφορική συμφωνία για να αντικαταστήσει τον Ιμπάρα. Ψάχνει εναγωνίως μια νίκη η Κολόν. Ποντάρισμα στο 2.50.

Η Μπόκα Τζούνιορς κινείται σε ρηχά νερά φέτος, βέβαια έχει δρόμο ακόμα η σεζόν, αλλά η λύση του συμβολαίου με τον Ιμπάρα ήταν επιβεβλημένη. Βέβαια, φέτος δεν είχε και σ’ ένα ματς ολοκληρωμένο ρόστερ χωρίς απουσίες τραυματιών ή τιμωρημένων. Όπως και να έχει το ποδόσφαιρο που βλέπαμε από την Μπόκα δεν ήταν ελκυστικό. Πάει και σήμερα με υπηρεσιακό τον Ερόν.

Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων από τον Χόρχε Αλμιρόν. Η Μπόκα προσπάθησε να προσεγγίσει τους Μαρτίνο και Πέκερμαν, αλλά έλαβε αρνητικές απαντήσεις και έτσι στράφηκε στον άλλοτε τεχνικό της Έλτσε, αλλά και των Λανούς, Σαν Λορέντσο και Ιντεπεντιέντε. Ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί ως τώρα και σε καμία λίστα που είχε δημοσιευθεί.

Ο Αλμιρόν τα τελευταία χρόνια πάντως δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο προπονητικά. Στην Έλτσε στη δεύτερη θητεία ολοκλήρωσε με ρεκόρ 5-9-10, ενώ στη Λανούς με 8-11-10.

Μέσα σ’ όλα αυτά στην πρεμιέρα των ομίλων του Copa Libertadores δεν μπήκε με το δεξί, καθώς κόλλησε στο 0-0 με τη Μονάγας στη Βενεζουέλα. Αναμένεται ροτέισον από τον Ερόν απόψε, ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδο ντέρμπι με τη Σαν Λορέντσο για τη Liga Profesional.

Η Κολόν παλεύει με νύχια και με δόντια για μια νίκη, αλλά μάταια. Δεν πήρε ούτε στο εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Τουκουμάν το τρίποντο, κόλλησε στο 0-0. Έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και έφερε το έκτο σερί Χ. Χάνει την υπομονή του ο κόσμος, αυξάνεται σιγά σιγά η πίεση και στον Γκοροσίτο, ο οποίος επιστρέφει απόψε στον πάγκο, καθώς εξέτισε την ποινή του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα δεν λάμπει με τις εμφανίσεις της, θα κάνει ροτέισον απόψε, είναι πιο ποιοτική όμως ομάδα και το Μπομπονέρα μπορεί να της δώσει ορμή. Η Κολόν δεν ενθουσιάζει, παίζει σφιχτά και κλειστά, φέρνει τη μια ισοπαλία πίσω από την άλλη, η πίεση αυξάνεται. Αναμένω οριακή νίκη της Μπόκα. Στο 2.50 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Κολόν Σάντα Φε: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.50), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ