TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα για… ξέσπασμα της Εθνικής, "βρέχει" γκολ στο Ελσίνκι

EURO 24 /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 24 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε δύο δυνατά στοιχήματα στο 2.55 και στο 5.20 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Παθητική από την αρχή μέχρι το τέλος η Εθνική μας ομάδα στην Ολλανδία, παραδόθηκε εύκολα στις ορέξεις των "οράνιε", δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούμε ανταγωνιστικοί. Η ήττα αυτή δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια κατάληψης της 2ης θέσης, ακόμη και σε ισοβαθμία στο τέλος του ομίλου, αυτό το 3-0 από τους Ολλανδούς δεν μπορεί να ισοσκελιστεί. Ο Πογέτ προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίκτες του, ζητάει αντίδραση και σίγουρα ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Είναι τιμωρημένοι οι Τσιμίκας, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Σιώπης, θα δούμε αρκετές αλλαγές.

Το Γιβραλτάρ είναι μια πολύ αδύναμη ομάδα, μετράει μόνο ήττες στον όμιλο, έχασε και τα 4 ματς με 3-0, προσπαθεί απλά να μην ξεφεύγουν τα σκορ. Δεν αλλάζει η προσέγγιση, θα αγωνιστεί με πάθος, θα τα δώσει όλα και όπου βγει.

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο Ελσίνκι για τον 8ο όμιλο, η πρωτοπόρος Φινλανδία φιλοξενεί την 2η Δανία. Παιχνίδι… κλειδί για την πρόκριση, οι Φινλανδοί αμύνονται εξαιρετικά μέχρι στιγμής, έχουν δεχθεί μόλις 3 γκολ, ενώ και επιθετικά είναι αξιόπιστοι, οι έμπειροι Πούκι και Πογιάνπαλο σκοράρουν με συνέπεια.

Η Δανία θεωρητικά έχει καλύτερες μονάδες, είχε επικρατήσει 3-1 στην Κοπεγχάγη, αλλά έκανε την εκτός προγράμματος ήττα από το Καζακστάν! Θα προσπαθήσει να φύγει νικήτρια και τώρα, ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χόιλουντ έχει πετύχει 6 γκολ στα προκριματικά, θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση και σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν υπάρχει κάποια στοιχηματική αξία στο ματς της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, απλά για να δώσουν συνέχεια στο σερί των ηττών με 3-0 οι φιλοξενούμενοι, θα κάνουμε ένα μικρό ποντάρισμα σε αυτό το σκορ, στο 5.20 η απόδοση.

Στο Φινλανδία - Δανία περιμένουμε ανοικτό ματς, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδας, συνδυαστικά με over 2,5 η απόδοση φθάνει στο 2.55

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φινλανδία - Δανία: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2.55)
  • Ελλάδα - Γιβραλτάρ: σκορ 3-0 (απόδοση 5.20) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ