TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα για... πάρτι στα Τίρανα

Οι παίκτες της Αλβανίας πανηγυρίζουν γκολ του Ασάνι στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στην Πολωνία | 10 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Αλβανίας πανηγυρίζουν γκολ του Ασάνι στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στην Πολωνία | 10 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 FRANC ZHURDA/AP IMAGES

Ο σούπερ φορμαρισμένος Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο δυνατά bets στο 2.10 και στο 4.00 από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Μέρα φιέστας για την Αλβανία στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε, το 1-1 της Παρασκευής στο Ζίμπρου κόντρα στη Μολδαβία έστειλε την ομάδα του Σιλβίνιο στην τελική φάση του Euro και τα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής άλλαξε πολλά από την στιγμή που την ανέλαβε, της έδωσε επιθετική φιλοσοφία, άφησε στην άκρη το παθητικό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα ήρθαν πολύ γρήγορα.

Η Αλβανία με νίκη η ισοπαλία απόψε κατακτά και την πρώτη θέση στον όμιλο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα κλήρωση. Από το ρεπορτάζ προκύπτει διάθεση για αλλαγές προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ. Ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο, τα Νησιά Φερόε είναι αδύναμη ομάδα, μόλις ένας βαθμός η συγκομιδή έως τώρα, δύσκολα θα χαλάσουν την γιορτή των γηπεδούχων.

Βγάζουν την... υποχρέωση οι Άγγλοι

Από την στιγμή που η Αγγλία εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro και μάλιστα ως πρώτη, έχοντας να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους, όπως η Ουκρανία και η Ιταλία, έριξε ρυθμούς. Απόλυτα φυσιολογικό, οι περισσότεροι παίκτες της έχουν κρίσιμες αναμετρήσεις με τις ομάδες τους να ακολουθούν. Έτσι αντιμετώπισε και την Μάλτα, πήγε το ματς σε χαμηλό τέμπο, είχε τον έλεγχο, πέτυχε δύο γκολ και τίποτα παραπάνω.

Σήμερα φιλοξενείται στα Σκόπια από τη Βόρεια Μακεδονία, δεν βλέπω να αλλάζει η λογική της, θέλει να κλείσει και αυτή την υποχρέωση χωρίς μεγάλη πίεση και κυρίως τραυματισμούς. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς στην Ιταλία, είναι αδιάφοροι, ούτε αυτοί έχουν λόγους να παίξουν στο... κόκκινο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει στηθεί... πάρτι στα Τίρανα, η Αλβανία θέλει να κλείσει θριαμβευτικά αυτή την όμορφη διαδρομή μέσα από την οποία θα βρεθεί στη Γερμανία για τo Euro. Δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο τα Νησιά Φερόε, ίσως όμως σε αυτό το γιορτινό κλίμα να βρουν ένα γκολ και να πάρουμε μια εξαιρετική απόδοση.

Ματς χωρίς σκοπιμότητες ανάμεσα σε Βόρεια Μακεδονία και Αγγλία, δεν βλέπω το λόγο να ανοίξει ο ρυθμός, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ στο 2.10

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλβανία – Νησιά Φερόε: 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.00), 21:45
  • Βόρεια Μακεδονία – Αγγλία: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ